6/19/2013

+Let's Go PINK!+


Heips Kukkuu! Howdy Ho!

Muutama viikko sitten sain Blipposta itselleni sponsorin! Voih tätä nostalgiaa! Kävin ernu aikoinani, kun Blippolla oli vielä liikkeitä Helsingissä, usein siellä löytöretkellä. Vaikka Blippo on genreltään tarkoitettu Japani-harrastaille, ja sieltä löytyy paljon animeen liittyviä tykötarpeita, on siellä paljon myös ei tyyliä harrastaville! Sain viime viikolla ensimmäisen pakettini arvioitavaksi, johon olin valinnut kaikkea mukavaa! Otin kuvia entisen blogini kunniaksi söpöllä päiväpeitollani, nauttikaa ja inspiroitukaa!

A few weeks back I made Blippo my new sponsor! I feel so nostalgic right now! In my younger years when Japan and Anime were a huge part of me, I used to drop by Blippos stores in Helsinki almost every week. Tough the store is pretty much made for Otaku-People it still offers a lot of things for people out side the Japan world. I got to choose products for my first package to review and it arrived last week. In honor of my previous pink blog I took these pictures on my kawaii blanket, please do enjoy and inspire!


Ekana paketista löytyi Hello Kitty Bunny iPhone kuoret 4/4s malliin.
The first product is Hello Kitty Bunny iPhone Case for iPhone 4/4s model.

Näitä kuoria ei enää löydy valikoimasta, mutta heillä on paljon vastaavan laisia söpöläisiä!
Blipposta löytyy laaja söpöjen ja uniikkien puhelinten kuorien valikoima. Koko valikoima TÄÄLLÄ.

This case does no longer exist on their selection, but you can find a lot of other cute cases from them for different phones and models from HERE.

 Menetin nämä kuoret puhelimeni tullessa varastetuksi :<
I lost this case tough when my phone was stolen last week :<

Seuraavana matkalle pillerirasia :D Nämä on niin yber luttanoita, ja mulla on kaiken maailman vitamiini, päänsärky ja närästyslääkkeitä että on helpompi jos nuo ovat kaikki samassa paikassa. 

Löydät tämän rasian myös pinkkinä täältä
Tätä mallia löytyy pienempänäkin valkoisena sekä pinkkinä täältä

Here is a Ribbon Medcase, it's real cute! I got it because I got so many different painkillers for my head and throat and vitamins that I found this real useful for like a trip or something! Comes also in pink! Smaller one HERE


isompi on isompi kuin iphone ja vähän ehkä epäkäytännöllinen, suosittelen ottamaan ehkä mieluummin tuon pienemmän jos meinaa laittaa sen vaikka avaimiin kiinni :D "hei tässä kulkee lääkitykseni!" 

I find this big one TOO big to be attached to keys. Unless you wanna tell them "Hey! here goes my medication!" :'DValkkasin mukaan myös pari muotilehteä, tidii! Valkkasin ne joissa tulee aina mukana joku extra ylläri!
Blipossa on tosi laajasti erilaisia lehtiä, suosin tilata sieltä koska hinnat on halvemmat ja kaikki suosituimmat lehdet samassa. Koko lehtivalikoima TÄÄLLÄ.

And of course I got some magazine! Tidii! I chose those ones that come out always with a treat!
Blippo got a big selection of Japanese magazines as well HERE. 
19,90€
Liz Lisa peili!
Liz Lisa mirror!24,90€


ViVi on paljon PALJON paksumpi kuin monet muut lehdet, ainakin 2 kertaa paksumpi. ViVi on enemmän 20vuotta+ ja mielestäni hieman kansainvälisempi. Kaikki vaate ja meikki merkit eivät ole japanilaisia joten länsimaisenkin on helpompi samaistua siihen. Suosittelen todella, Vivi on todella inspiroiva. Japanin muoti tuntuu olevan 2 vuotta edellä länsimaisesta muodista. Gyaru aikoinani huomasin sen. Kaksi vuotta vanhat japanissa ovat nyt muotia suomessa!Tokyo 1964 Laukku on viimeinen mutta ei vähäisin! Laukku on todella iso, eikä harmillisesti sovellu shoppailu kassiksi. Laukku sopii urheilu ja viikonloppu matka kassiksi. Tilaa on paljon!
Materiaali on kestävää nahkaa ja laukussa on kaksi taskua.

Size/koko: 37 x 25 x 12 cm
39,90€


Pienemmästä laukusta on enää yksi jäljellä, olisin alunperin halunnut sen, mutta ei ole järkeä mainostaa laukkua jota ei ole :'D Joku onnekas ostakoon sen, käy todella hyvin valkoisten/mustien/punaisten conversejen kanssa, upea kontrasti!

Koko/Size: 28 x 34 x 14cm
39,90€

Kiitokset BLIPPOLLE yhteistyöstä! 
Mitä mieltä olette Blipposta? :) Millaisia kokemuksia teillä on ollut?

Thank you for BLIPPO for the sponsorship!
What you fella readers think of the store? You have any experiences? :)

1 comment:

  1. Blippo on tosi ihana kauppa! Tavaraa löytyy mukavasti moneen makuun. Postauksesi oli tosi kiva ja yksityiskohtainen. Liityin lukijaksi
    (☆^ー^☆)

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.