8/29/2013

+♀✪My Wardrobe✪♀+


Hi!

Wau, 300 lukijan raha on tosi lähellä! Siistiä, kiitoksia kaikille! Kun 300 tulee täyteen täytyy keksiä jotakin speciaalia kiitokseksi. Nyt ajattelin kuitenkin, kun eilen sain hienosti järkkäiltyä vihdoinkin, esitellä simppelisti vain vaatekaappini! Ei ole iso postaus, mutta toivottavasti edes herkullinen!

Cool, there's already almost 300 of you following me there! Thanks a lot! When the 300 line will be grossed I am gonna do something extra special as a thanks. Now anyway I thought that, once I finally got organized my wardrobe, that I would show it to you! It's not much but home it's at least a bit delicious!
Meidän kämppä on opiskelija-asunto joten sisustuksen kanssa ei ole paljon vaihtoehtoja. Kaapitkin makkarissa jouduttiin jakamaan keskenämme. Olisin itse tarvinnut molemmat. Noh joskus toiste sitten. Onneksi olen keksinyt tilaihmeitä pieneen makuuhuoneeseen!
Tämän henkari/säilytys hässäkän löysin Seppälästä kesän alussa. Se on loistava lokeroineen kaikille pikku jutuille, vyöt, korut ja sukat. Lokerot saisivat kyllä olla vähän isommat, mutta onneksi asusteeni eivät vie paljon tilaa!
 Never too much! I want more!
 Ylpeä kokoelmani! En yksinkertaisesti pysty vastustamaan näitä pieniä näkymättömiä pitsisiä vaatekappaleita. Keräilen näitä kuin pokemoneja ala-asteella. Rakastan niitä! En välitä vaikka kaikki eivät olisi edes mukavia päällä. En voi liikkua ilman suloisia alushousuja! Ei väliä vaikkei kukaan näe niitä!

There are no words to describe how proud and happy this view makes me! I just simply can't resist these little pieces of fashion. I collect these like pokemon cards, I just simply adore them. I don't care of panties comfort only matter the fabric, color and design! I careless if no-one else can see them, the only thing that matters is that I know I am wearing these all day long.
Katsokaa nyt miten ihania ne ovatkaan! Silmä lepää~ Alushousujen suunnittelijat, etenkin Accessorizella ovat väärinymmärrettyjä neroja. Näistä taideteoksista kelpaisi pitää vaikka näyttely! Jos osaisin ommella mulla olisi jo oma alusvaate mallisto!

Just look at them! If I knew how to sew I would already have my own underwear collection, I'm sure of it!
Kengät ovat esillä heti kun tullaan ovesta sisään eteiseen. Ei niillä oikein muutakaan paikkaa ole.
Shoes located by the front door!
Very short, sorry about that! 
Today gonna head to a fashion show! 


15 comments:

 1. Ihana värimäaailma sun vaatteissa <3 aaw <3 mulla on kans kaikki alusvaatteet tota luokkaa. Mun poikaystävän mielestä mun alusvaatteet on tarkotettu 15-vuotialle teineille :D ei voi mitään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Alusvaatteet pitäs olla kaikilla tota luokkaa~~ Ah!
   Olisi suorastaan lainvastaista olla käyttämättä tuon kaltaisia upeita luomuksia!

   Delete
 2. Joo et tosiaan ole yksin tän alusvaateasian kanssa... Varsinkin silloin kun ei ole mitään muuta tarpeellista niin mulla tulee tilattua kasapäin alusvaatteita eBaysta, Accessorize on tosin kans ihan lemppari! Kiinnitin myös huomion tohon vaaleenpunaseen mekkoon joka näkyy vikassa kuvassa, ai-van i h a n a ! Ei sopis mulle varmaan ikinä mutta maailman suloisin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kun on muitakin jotka arvostavat alusvaatteita! <3 Weekdayn hame! Ihanaa materiaalia, suunnittelin vähän jos ei ole kylmä ilta että pukisin sen tänään!

   Delete
 3. Musta on tosi hienoa myöskin huomata, että tuolta voi bongailla asusteita ja vaatteita joita on tullut ihasteltua jo sun asupostauksissakin, eikä niin että sulla ois vaan hirveät läjät kaikkea mitä on käytetty vain kerran. Ihana vaatekaappi ja osaat yhdistellä sen sisältöä hauskasti! ;)

  ReplyDelete
 4. Aww kawaii panties :D
  Wish my closet would look that tidied up *^*
  Love the batman cap

  www.steamfairy.de

  ReplyDelete
 5. Ihanat söpöt alkkarivuoret! ♥___♥ Omistan itekkin noi yhdet musta-pinkki-röyhelöoksennukset Accelta!

  ReplyDelete
 6. Yayy ♥ ♥ vattekaappipostaukset on ihania! :D
  Alkkaripuoli on tosiaankin ylisuloinen..mutta hei, kun pukeutuu nätisti, on pakko olla myös nätit alusvaatteet..on suuri ero minkälaiseksi tuntee itsensä erilaisen alusvaatekerraston kanssa. ^^

  Näpsäkkä löytö tuo lokerikko, etenkin läpinäkyvillä taskuilla! Pitää myös jotain tilaihmeitä väkerrellä, kun ei tänne mahdu omat kamat!! x)

  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heii..ja onnea suuren suuresta lukijamäärästä! :D

   Delete
  2. Kiitos! Kyllä, alkkarit pitää olla kunnossa joka naisella! TÖÖT!

   Delete
 7. Your underwear collection is perfect! I am like that, but with bras!

  ReplyDelete
 8. mmmistä noi syötävän suloiset converset on? ♥A♥

  ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.