4/22/2013

+Glitter Hair Extensions+

Heippaah! Taas pikku hetkeen en ole postannut mitään. Siihen syy lienee se että minulta saattaa ilmestyä kirja tämän vuoden aikana joten sen kanssa tässä kiirettä pitelee! Olen tosin muokannut muutamien postausten kuvat joten saatan tässä päivitelläkkin aika usein! 

Esittelisin teille minun ammattilookkini! Kun kuvaan esim. studiossa ei ole mukava pitää peruukkia tai kiloa meikkiä kun silmä on kokoajan kiinni etsimessä, mutta olisi ihan kiva silti tulla tunnistettavaksi ihmiseksi asiakkaiden edessä. 

Mun oma tukka on tosi lyhyt ja tylsä. En osaa tehdä sille mitään. Ratkaisu on lisäke ponnari Glitteristä!

Hi there! It's been awhile, I've been busy since there might be a book published from me during this year, so I have a lot of work to do! I have a few posts pictures done so I can post quite often now again! Yay!

 First here my professional look. When I take pictures in studio I don't like to wear a wig or a lot make-up but still I wanna look like a human being :'D 

My own hair is so short and not special + that I can't really do any hairstyles on my own. My solution is a fake ponytail from Glitter!

Mulla oli Glitteriin 10€ alennus joten käytin sen tähän otsatukka lisäkkeeseen kun tahdoin tietää miten ne toimii käytännössä.

I got a discount with 10€ to Glitter so I used it to try out these bangs as well!Tämä ponnari oli tosi hankala laittaa itse. Tekniikka on todella yksinkertainen:

1. Laitetaan oma tukka kierälle ponnarille
2. Asetetaan lisäkkeen clipsi oman ponnarin sisään päältä tukevasti
3. Kiepsautetaan clipsi ponnarin ympärille ja kiinnitetään tarra nauha.
4. Kieritetään lopuksi kihara lisäke ponnarin ympärille ja peitetään musta tarranauha.
5. Kinnitetään pinneillä kihara lisäke kiinni ponnariin.

Toimenpide on kuitenkin vaikea itse kun ei näe takaraivoon niin ponnari saattaa mennä vinoon tai hiuksia saattaa törröttää joka suunnasta kun ei saa kieritettyä lisäkettä päälle kunnolla. Lopputulos on kuitenkin todella luonnollinen ja kaunis. Lisäkkeellä saa myös aikaan nutturan.
Tuo otsatukka systeemi oli ihan älyttömän hankala laittaa. Ei meinannu asettua ja tuntu ku kiinni oli että kohta putoaa. Jotenkin ei näyttäny luonnolliselta muutenkaan. Myyjä suositteli kyllä niille joilla ei ole otsatukkaa ja minulla kun on niin ehkä sen takia ei oikein onnistunut sitten.

 The bangs was real difficult to place. It felt so loose and clumsy!Mitä tuumitte?

Well what you think of my photographer look?

1 comment:

  1. Näyttää näpsäkältä! :)
    Ei sitä joo töissä ja koulussa sun muissa pakollisissa päivähommissa aina kykene tai jaksa olla laitettuna kovin paljoa.

    En oo tommosta ponnarijuttua kokeillu, kylläkin nähny. Mulla on yks tuollainen otsatukka, neonpinkki..en oo kyllä koskaan oikein oppinu sitä käyttään. :P

    ~ Frillycakes ♥ ~

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.