8/31/2014

+ #KUTSUMUA +


Tämä on varmaan jo aika monelle tuttu kampanja. #Kutsumua ilmiö on levinnyt somessa nopeasti. Tarkoituksena on saada ihmiset hyväksymään toisensa ja lopettaa se naurettava omaa itsetuntoa "muka kohottava" nimittely ja vähättely.

Kiusaamisen uhrina kaikki vastaavat kampanjat ovat lähellä sydäntä, joten tietysti osallistuin. Elämän aikana minua on haukuttu vaikka miksi. Jos olisin halunnut ne kaikki olisin joutunut pitelemään 5 sivua, hieman hankalaa. Mutta pidin sen simppelinä ja siistinä. Kyse ei kuitenkaan ole että tällä haettaisiin vielä huomiota ja sääliä. Pääasia että pointti tulee esille.

Tämä olisi ollut loistava otsikko ja tilaisuus kirjoittaa koulukiusaamisesta syvemmin. Mutta en vieläkään jotenkin välittäisi kirjoittaa siitä. Toisaalta teksti voisi olla avuksi ja tueksi niille jotka kamppailevat kiusaamista ja joukkoon sopimista vastaan tälläkin hetkellä. Mutta sitten toisaalta se tuntuu minusta huomion hakuisuudelta. En kuitenkaan koe olevani uhri enään, vaikka haavoista toipuminen viekin elämässäni vielä vuosia. Eniten se on näkynyt sosiaalisessa käyttäytymisessäni. En pyri miellyttämään ihmisiä, vaan kohtelen heitä kuten haluaisin itseäni kohdeltavan. Tämä aika usein aiheuttaa sen että olen innostunut sellaisistakin asioista jotka eivät minua oikeasti edes kiinnostaisi. Vertaus, jos olen itse todella innostunut, vaikka ihan pienestä asiasta, lannistun mikäli toinen osapuoli ei osoita minkäänlaista innostusta takaisin. Tämän takia pyrin piristämään ihmistä jonka kanssa keskustelen, myötä elämällä tämän tunteissa vaikka en olisi edes hyvällä tuulella. Pidän tätä huonona tapana, ja toivon että pääsen siitä eroon ja voin osoittaa rehellisen mielipiteeni loukkaamatta tai lannistamatta keskustelukumppaniani. Harjoittelen kokoajan ja olen uskon että vielä joskus olen horoskooppini mukaisesti sosiaalistentilanteiden mestari!

Siihen asti kelpaan juuri tälläisenä. Olen onnellinen, kiitollinen, ja vaikken osaisi sitä aina osoittaakkaan oikein. Välitän läheisistäni ja toivon heille aina kaikkea hyvää vaikken sitä sanoisikaan. En ole ilkeä enkä ajattelematon. Vain vieläkin sosiaalisesta kokematon.

Osallistu tähän ja osoita tukesi ja kehu samalla itseäsi.
Muista hyvät puolesi ja pidä niistä kiinni. Vain siten voit olla onnellinen.

1 comment:

  1. Uii oot ihana <3 Millä oot muute tehny ton the blogger homman tohon sivuun? Se on ihana!

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.