5/17/2013

+Shop In The Night+

Herran jestas kesä on täällä! Tuntuu että se tapahtui yhdessä yössä. Kirsikan kukkia ja shortseja joka paikassa.

Kevät kesällä on aina kauheen vaikee pysyä perässä. Koska voi pukea shortsit ilman että täytyy pelätä jäätyvänsä. Ite laitan ihan sikana päälle ja ku oon ulkona kadun sitä ja sulan bussiin. En itse ole kesän ystävä migreenin ja kuumuuden takia, mutta kesällä mulla on ainakin eniten inspiraatiota pukeutua. Pitäisi ostaa kesä peruukkeja. Muutama ihanuus on jo löytynyt ;3

Summer here in Finland! Shorts and cherry blossoms everywhere!
I should buy a few new wigs for summer and keep up with the warm weather.Bolin vähän säikähti, jeesus tota häntää, se on valtava Voi raukkaa! :'D 
Bolin got a bit scared, look at his freaking tail :'D It's huge!

Eilen oli kauppojen yö. Kauppoja, museoita ja tapahtumia ympäri ydinkeskustaa.

Shopping night was here in Helsinki yesterday. Stores were open till 11:pm and there were a lot of museums open and loads of fashion shows and castings.

Top|H&M - Skirt|Ebay - Shoes|Anttila - Sunglasses|Glitter
Kauppojen yöhön lähdin rakkaan Sannan kanssa! Sanna on asunut Nooran ja minun luona nyt kaksi kuukautta koska hän käy Helsingissä yliopiston valmennuskursseilla ja asuu Äänekoskella. Meillä on ollut ihan mahtava kaksi kuukautta joka on tulossa loppuun ja Sanna on lähdössä Milanon kautta takaisin kotiin. Pyritään viettää vielä aikaa ennen pääsykokeiden loppua.

Unohdin eilen puhelimen kotiin kun lähdin kaupoille ja bussissa toivoin että törmäisin Sannan steissillä kun sillä ei ollut harmainta hajua koska olisin kaupungissa. Ihmeen kaupalla oli kävelemässä Forumille kun näin sannan lyllertävän tien toisella puolella. "Voe Tokkiisa!"


Pyörittiin ensin Forumissa, mutta ei löydetty sieltä mitään. Koko kauppojen yötä mainostettiin siellä todella huonosti ja vain osassa kauppoja oli ainakin alkuillasta vielä todella vähän alennuksia. Lähettiin yhdeksää kohden valumaan kamppiin ja heti saatiin vilan alennus kupongit. Ostin kahdet sukkahousut :'D en löytänyt muuta, mutta hei mä tarvitsin uusia sukkiksia! Mentiin koko ilta kuponki jakajien perässä x'D

20% discount to Vila tickets!


Siinä kuponkien perässä juostessa minut pysäytti jonkun malli castingin assari joka alkoi vain selittää jotakin heidän mallitoimistostaan ja minut pakotettiin koekuviin. Sain paljon kehuja kasvoistani ja olemuksestani, otin kehut hymyllä ja kipitin tieheni. :'D Toivottavasti eivät ota yhteyttä en tosiaan halua malliksi. Voisin tosin ehdottaa että menisin heille KUVAAMAAN sen sijaan, olen siinä parempi. Noh rahaahan siitäkin saa!

Some model casting stopped me and I got into test shots. God I hope they won't call me to work :'D En juuri mitään ostanut, mutta Bik Bokissa oli koko kauppa -30% alessa. Löysin rintaliivit ja tämän kollege topin! Ah se on ihana!! <3 

Love my new college top!
Ostin myös BodyShopin kanta-asiakas päiviltä huulipunan. Olen etsinyt ihanaa täyteläistä nuden sävyä ja tämä murunen on juuri sitä! Sain 20% alennuksen!

Kotiin juostiin Euroviisujen loppuun ja ilta päättyi ylpeyden hetkeen! Krista suuteli Tahdon kampanja 2013 puolesta!!! YESH!

Kauppojen yö oli kokonaisuudessaan meille ainakin pettymys. Olihan mukavaa shoppailla alennuksilla ja niin edes päin mutta ei se niin erikoista ollut kuin olisi osannut odottaa. Ihmisiä oli jopa yllättävän vähän!

Finlands Eurovision shinger Krista kissed for she wants same-sex marriage to be legalized in Finland! WAY TO GO!! 

1 comment:

  1. Why not earn some extra-money with modeling? You would be a perfect model I think^^

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.