5/24/2013

+Wig Fashion 2013+

( Sorry I am lazy today I am gonna write only in Finnish. Somehow it turned out way harder to write in both languages than I thought. I am so lazy writer anyway. We'll see if I will write only in Finnish or English! )


Peruukkien muoti ei juurikaan poikkea hiusmuodista. Värjäystyylit ja leikkaukset menevät aikalailla muodin kannoilla. 

Rakastan itse liukuväri-villitystä ihan sikana. Itellä kuitenkin tosi lyhyt tukka ja jotenkin tuntuu että liukuväriä olisi tosi hankala pitääkkään. En oikein tiedä sopiiko se lyhyeen tukkaan, voi se sopiakin jos löytää taitavan tekijän. Itsellä parturikammo on melko paha kun on joutunut kymmentä kertaa lähtemään kynittynä itkussa salongista jos toisestakin. Voisin kuvitella että rajummissa liukuvärjäyksissä kuten musta ja blondi on tosi vaikea pitää värjäyskohdat ja juurikasvu kunnossa. Pidän itse eniten haaleista liukuvärjäyksistä kuten vaalea tukka ja vaalea pastelli tai tumman ruskea ja vähän vaaleampi ruskea. 


Kun itselleni en tuollaista unelmaväriä saa on hyvä että peruukit ovat ajanhermoilla. Peruukeista on vuosien aikana tullut kestävämpiä käsittelyn suhteen. Niitä voidaan kihartaa ja suoristaa sekä värjätä hiuspastelleilla. Ajattelin itse kokeilla moista kunhan saan taas kesäksi uusia peruukkeja. 

 Mielestäni peruukin tärkein ominaisuus on olla upea, mutta ei peruukinäköinen. Peruukin tulee myös olla hyvä laatuinen ja istuva päähän. Yleensä peruukkien päänauha on joustava kaiken kokoisille päille, mutta joskus jotkut peruukit ovat tuntuneet kireiltä jopa minulle.

Kapea kasvoisten on ehkä helpoin käyttää peruukkia, sillä pyöreämpi tai julmasti "Isompi" päisillä peruukki ikäänkuin pienenee ja lyhenee, "isopäisemmän" kannattaa käyttää kahta peruukkia päällekkäin tai tilata automaattisesti peruukkeja jotka ovat pitkiä ja pöyheämpiä.

Jos tämän postaukset selattuanne saitte inspiraation kokeilla peruukkia on tässä pieni vinkki lista etsivälle:

1. Tarkista peruukin valmistusmaa. Kannattaa suosia aasialaisia valmistajia kuten Japani ja Korea.
2. Peruukin materiaalin kannattaa olla joko, oikeaa hiusta, kanekalonia tai heat resistant fibrea. Synteettinen hius on ohutta ja takkuuntuu helposti.
3. Hae niillä hakusanoilla jotka kuvaavat toivomaasi peruukkia. Dip-Dye on liukuväri englanniksi, mutta usein nettikaupoissa kuten Ebayssa myyjät ovat korvanneet sen nimellä Mixed. Jos haluat peruukin olevan vaikka pinkistä lilaan liukuvärjätty kirjoita " Purple pink mixed wig"
4. Varmista myyjältä että saat rahaa takaisin jos väri ei miellytä. Ebayssa tämä on yleistä.
5. Pyri ostamaan varsinkin ebaysta sellaisilta myyjiltä jotka kuvaavat peruukkikuvat itse.


Tässä on kaksi peruukkia jotka nyt alkuun tilasin, tilaan lisää heti kun saan visan! Visan avulla pääsein viimein käsiksi ihaniin peruukkikauppoihin ympäri maailmaa. Farewell Ebay!

Nämä molemmat ovat nyt Ebaysta. Tahdon leikkaukselta, tyyliltä ja pituudelta luonnollisuutta.


 Leikkaan varmaan tälle sivuotsatukan ja värjään latvoja hieman.
Toisen peruukin toivon olevan vähemmän keltainen.
 - - - - - 
Tässä peruukkeja RAKUTENISTA joita bongasin hieman inspiraatioksi.

 Oma suosikkini: WP
  Oma suosikkini: AP
  Oma suosikkini: OBG
  Oma suosikkini: AP
  Oma suosikkini: HC/CPB

 Oma suosikkini:  Apua kaikki on sairaan ihania. Tosi herkkuja värejä!

  Oma suosikkini:  Honey Brown ja Caramel Honey Gold
  Oma suosikkini: French Cline

 Oma suosikkini:  B/DGs

Inspiroiduitko peruukeista? Olen pitämässä peruukki giveawayta ja annan mahdollisuuden yhdelle lukioistani kokeilla joko uutta tai ihan ensimmäistä peruukkiaan! Pysykää mussut kuulolla!

Hyvää kesän alkua! 

3 comments:

  1. Englishhhhh and I'd love you forever! Your blog is one of the best ones, others are just so different from what they used to be soo... :D

    ReplyDelete
  2. Rakastan peruukkeja! ^^ Omat hiukseni on niin hirveät, ohuet ja helposti takkuuntuvat, joten peruukit tuntuu aina niin ihanilta. ^^ Tällä hetkellä en omista kuin cosplay-peruukkeja, mutta haluaisin jonkun luonnollisen näköisen mitä voisin käyttää arkena. ^^ Odotan siis innolla tuota giveawayta. :D

    ReplyDelete
  3. voooi kuinka sainkin inspiraatiota itse näistä! Varsinkin noista liukuvärjätyistä peruukeista. Ja itsekkin odotan innolla giveawayta koska luonnollisen näköinen peruukki on minullakin hakusessa noiden cosplay-peruukkien lisäksi. :)

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.