9/04/2013

+Finally Can Post It!+

Heippa/Hi!

Kuten mainitsin, kuvailtiin eilen studiossani Sallan kanssa. Unohdettiin täysin alussa edes mitä varten Salla oli tullut ja keitettiin vaan teetä ja löpistiin joku kaksi tuntia ennen kuin purettiin "matkatavarat". Salla oli ottanut mukaan koko omaisuutensa :'D "Jestas, muutatko sinä?!". Hyvin pieni osa vaatteista tuli sitten käyttöön, mutta olihan ne hauskan näkösiä tuossa pedillä!
Olen kuvannut niiiiiin paljon mun yhtä projektia varten ja nyt viimein sen kuvauspuoli alkaa olla lopuillaan. En voi laittaa niitä kuvia mihinkään yli vuoteen, joten on tympinyt kun portfoliossa näyttää julkisivussa hiljaiselta. Nyt vihdoin olen saanut kaksi mallia, joista toinen on Salla ja Annia kuvaan ensi lauantaina vähän isommalla panoksella vielä. Eilisten kuvien tarkoitus kun oli alunperin kuvata Sallalle Banneri kuva ja muita juttuja blogiaan varten.

Blogi matskujen lopputuloksen voit käydä kurkkaamassa SALLAN blogissa!
Pääsin myös pitkästä aikaa maskeeraamaan! Oli niiin ihana tunne!
Laitan tänne muutamat kuvat, loput voitte käydä katsastamassa 
FACEBOOK-SIVUILTANI. Käykää myös tykkäämässä sen varalta että kuvaajaa tarvitsette! ;)) Toiminimeä en ole vielä perustanut, se pitäisi väsätä tässä jossain vaiheessa!

Nauttikaa!


Kritiikkiä peliin!
Tässä on muutama versio jotka tein Sallalle valittaviksi Banneriksi.

Jos sinulla on tarvetta uudelle bannerille ja kuvalle, ota yhteyttä niin suunnittellaan ja kuvataan yhdessä! Hintataulukkoa ei ole joten hinta on aina henkilökohtainen. Laittakaa tarjouspyyntöä tarvittaessa!

Nyt meitsi tekee vielä vikat kuvanmuokkaus duunit projektiin ja sitten 16:00 alkaakin työn Fox&Rabbitissa! ;) Toivottakaa onnea! En ole ollut päivä töissä vuoteen!

Type Ya Later!


6 comments:

 1. Ihania kuvia tuli ♥
  Salla näyttää niin nätiltä!

  On niin tuttua tuo kauhean kasan asuja ja muita härpäkkeitä raahaaminen. x) Pitäisi aina osata valita jo kotona ne kuvailuasut kunnolla, eikä vaiheilla vasta kuvauspaikalla, mutta usein niitä inspiksiä sitten viime tipassa..nimimerkillä vaatekaapin kuskaaja. :P

  Olis joskus kiva kuvailla sun kans, siitä taisi ollakin aiemmin puhetta. Kunhan tässä saa asiat kohdalleen uudessa kodissa ja nyt on helpompi liikkua helsingin suuntaan. Onnistuis vaikka portfolio-vaihtariperiaatteella ja olis ihana nähdä noita teidän huiskuhäntiä ja muutenkin tavata. ^^

  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olen itsekin todella tyytyväinen!
   Katsotaan ;)

   Delete
 2. Löysin tän blogin tuolta fb-ryhmästä ja pitää kyllä sanoa että herranjestas wau!!! Ihan tajuttoman söpö blogi! Kirjotustyyli ja kuvat ja kaikki ää, jään kyllä ehdottomasti seuraileen :)  hannapauliinna.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa!! Kiitos paljon!
   Pidän hyvää fiilistä yllä tulevaisuudessakin!

   Delete
 3. Noniiin. Salla on kaunis ja kuvaaja super: mielettömän ihanaa seurata molempien blogeista tätä alkanutta ystävyyttä ja yhteistyötä. Kiitos, ihanaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla!! Sallaa tulee kyllä näkymään täällä! :'D Joku vielä luulee että Noora on pois kuvioista, tossa istuu vieressä syrjittynä, voeh!

   Delete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.