9/22/2013

+So-So-Lolita!+

Hi!
So sponsored review this one in English only!
I've been looking for new stores that sell wigs, so that I could review them for you. Just to show as many "from where to buy wigs" options. I ran on Google to this store, that also happens to sell lolita dresses as well. I contacted them and they are gonna sponsor me from now on! Awesome! So soon there is gonna be my review from this store, the shipping rates, quality and security!

I went trough the whole store and decided to make a little wishlist of that I wish to have from there if I had no wallet lines to stop me! I have never worn a lolita dress, and I always found them real photographic and pretty, so I added a few of them on this list as my youngerhood dream.
LINKS: 

Their wigs are super extra ordinary and I can't wait to wear them! All are heat resistant, and as you can remember from my tutorial to buy a wig, that's the best mark a wig can have to be natural and comfortable in your head. These two are very same like, but I just couldn't choose between the colors, they both are so delicious!

I was thinking of a Halloween extra special photoshoots for my birthday if I get a lolita dress sponsored for me, so that should be fun!

You all go visit their wig section trough! It's so crazy!

4 comments:

 1. Oh no.. :|
  Tää kauppa on ihan juurikin avattu ja ne on lähettäny paljon erityisesti lolita- ja muille söpöilybloggaajille yhteistyöehdotuksia. Tätä kauppaa ei missään nimessä kannata mainostaa ja onneksi tästä oli facebookin lolitabloggaajienkin ryhmässä puhetta.

  Sololita on selkeästi jälleen yksi Milanoo-kaupan nettisivuista, näitä on useampia, kuten lolitadressesshop.com, joka myös ehdotti mulle yhteistyötä. Firmalla on erittäin huono maine lolitapiireissä, koska ovat lähettäneet asiakkaille aivan järkyttäviä vaatteita, sellaisia ehkä 10v ompeleman näköisiä. Kauppa käyttää törkeästi lolitabrändien ja taobao-kauppojen kuvia ja lätkäisee niihin omat vesileimansa. Ei siis ole mitään hajua mitäköhän he lähettävät, kun yrittävät ommella samannäköisen vaatteen kuvasta. Samoja peruukkeja saa muuten useasta muusta paikasta paljon edullisemmin. On tuttua, että Milanoo luo ns. sockpuppets-tilejä, joilla hehkuttaa ja tykkää kaupasta ja tekee vääriä arvosteluita.

  En missään nimessä mainostaisi tällaista huijarikauppaa!

  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oonkon kuullut noista kaupoista. En voi ymmärtää toiminnan metodeja, että tämäkin on yksi niistä. En onneksi joudu maksamaan mitään peruukeista tai muusta mitä lähettävät. Katsotaan miten käy niin voin kirjoittaa rehellisen arvostelun tästä ;) Ei hätiä! Arvostelen rehellisesti toiminnan, mukaan! Totuus tulee kyllä ilmi, ei huolta!

   Delete
  2. Itsekin tätä mietin, että jos sitä ihan mielenkiinnosta suostuisi heidän yhteistyöehdotukseensa ja olisi ns. koehenkilö, niin pääsisi näyttämään mitä sieltä oikeasti tulee. Tätä nyt tässä pohdiskellut, mutta en ole vielä tehnyt täysin lopullista päätöstä, toisaalta kun ei tekisi mieli olla yhteydessä tähän, mutta pieni mielenkinnon kutina kuitenkin olisi. :P

   Delete
  3. Osallistu kokeiluun! Kun ilmaiseksi saa ei ole niin väliä mitä sieltä tulee, se on mielenkiintoinen koe! Kiinnostuin tästä nyt vielä entistä enemmän!

   Delete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.