6/05/2014

+ Fiorella x Fashion Bloggers Night +



FIORELLA on taatusti vuoden yllättäjä!
Erikoinen tapa aloittaa tämän tyyppinen postaus, mutta ihan tosissaan, SUPRISE!

Käyn Fiorellassa harvoin. Tosi harvoin. Onko syynä sijainti vaiko ennakkoluulo vaatteita kohtaan?
Fiorella oli mielletty 2000-luvun alussa ns. Pissis kaupaksi. Vaatteista ajateltiin adjektiivejä halpa ja huonolaatuinen. Tähän kohtaan, anteeksi mutta H&M ? Vaatteet olivat lasten tekemiä ja hinta oli mitä laatukin, ja silti H&M oli ja on suosittu ja siellä tehtiin ostoksia vaikka tämä tiedettiin. Miksi sitten Fiorella, jonka vaatteet tulevat Iso-Britanniasta ja ovat uniikkeja suomen ketjuliikkeisiin verrattuna, ei ole saanut omaa osaansa valokeilassa lehdissä tai blogeissakaan?




Fiorellalla on nykyään 3 liikettä ja mallistot on jaettu oikeastaan 3 Eri kategoriaan. Street Style, Sweet Style ja Basics. Kun kuvasin Fiorellan Street Style mallisto-kuvat heidän nettisivuilleen huomasin että pidin oikeastaan kaikista vaatteista. Nyt kun Silja kutsui minut bloggaajailtaan, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa, olin äimällä lyöty!

Fiorella on muuttunut todella paljon, ja on aivan muodin hermoilla. Sellaisia vaatteita joita tilataan esim Ebaysta, saa kyllä nyt suomestakin parempi laatuisena ja monipuolisemmilla kuoseilla!
Fiorella todellakin ansaitsisi paikan paremmassa valokeilassa ja toivottavasti se tulee sen myös saavuttamaan. Omistajat ovat perheenjäseniä ja todella mukavia! Hauskoja ja aina ajatelleet mikä on muotia muualla maailmassa, sen sijaan että olisivat seuranneet mitä Suomi tekee. Aina aikaansa edellä ollut Fiorella ansaitsee mielestäni paremman maineen!

Olin eilen tutustumassa uuteen mallistoon uudemman kerran ja herkuttelemassa hyvässä seurassa. Tilaisuus oli vielä pienimuotoinen mutta usko nettä seuraavalla kerralla bloggaajien määrä on varmasti räjähdysmäinen!

Olin ensimmäisenä paikalla ja olin aivan sanaton kun edessäni oli suuri kasa ruokaa ja ympärilläni paaaljon upeita ja ihanan sävyisiä vaatteita. Vaikken ollut vielä tietoinen mitä Blogi-ilta pitikään sisällään olin jo malttamaton päästä ostoksille!




Magnumin juhlat jättivät kauheat traumat ruokatarjoilunsa puolesta. Joten kun Fiorellan kutsussa luki että tarjolla on ruokaa, en uskaltanut luottaa että saisin vatsani siellä täyteen. Joten tietysti pölvästi näin jälkiviisaana olin sitten syönyt hirmuisesti ennen lähtöä ja catering ruoat nähdessäni mielessäni kävi vain FACE SPAM. Kylläpä olin toope, olisin voinut kysyä etukäteen tarjonnasta, mutten halunnut kuulostaa ahneelta. No ensi kerralla tiedän sitten! Vaikka olin täynnä oli pöydän herkkuja pakko syödä vikaan pisteeseen asti. Olihan kotimatka tilaisuuden jälkeen kuitenkin bussissa puolituntia joka on, kokemuksesta viisaampana, todella öklöttävä täydellä vatsalla.

Ruoista vastasi Theron Catering!




Niiin hurjasti kaikkea ihanaa! Ja kun meille kerrottiin että kaikki tuotteet olivat 50% alennuksessa vain meitä varten koko illan, menin aivan pöpiksi. Kaiken päälle myös yhden valinnaisen tuottteen sai valita lahjaksi itselleen! Bu-Jaa!





Ilta oli aivan mahtava, ja oli mukava kuulla miten kuvaajana minua pidettiin arvossa. Sain vihiä että tulisin ehkä piahkoin toteuttamaan jälleen uudet kuvaukset Fiorellalle. Fiorellalla ja Winkie Winkiellä ovat myös tuoreita yhteistyökumppaneita joiden tulevaisuuden yksityiskohdista keskustellaan piahkoin. Olen tehnyt niin paljon töitä kaupan eteen viime aikoina että blogiinkaan ei ole ollut aikaa kirjoittaa mitään. Tämä tuli tarpeeseen.

Kameran edessäkään minua ei ole huvittanut sen liiemmin kekkaloida sillä olen viimeaikoina nähnyt itseni ensimmäistä kertaa vuosiin jotenkin extra laihalta ja se on ahdistanut todenteolla.
Nyt uskaltauduin kuitenkin näyttäytymään teille, ja kuvasin eilisiltana päälläni sen minkä Fiorellalta valitsin bloggaajalahjakseni!




Olen himoinnut tämän tyyppistä settiä jo pitkään, mutta pelkäsin sen laihduttavan liikaa, tai että se ei sopisikaan minulle, joten en ole sitten tilannut kun en suomesta ollut löytänyt. 
Olin niin onnellinen kun Fiorellassa pääsin sellaista sovittamaan, nyt haluan näitä lisää!!

Mitäs te tuumitte tälläisestä asetelmasta?






Tämän super herkun lompakon ostin Nooralle. Raukka kun ei päässyt töiden takia mukaan.




Olen tilannut aivan ihania Graafisia kiiltäviä paksupohjaisia valkomustia kenkiä joiden pitäisi saapua ensiviikolla. Joten tein eiliset vaatevalintani niitä silmällä pitäen ja aiiih että en malta odottaa että pääsen käyttämään näitä!

Screw the world, I AM FAB!!!

Millaisia tunteita teillä on ollut Fiorellaa kohtaan?
Mitä tuumitte Fiorellan ilmeestä nyt?

Itse aion ainakin aktiivisesti seurata mitä ässiä he tulevat vetämään hihastaan. Tälläistä olin Suomeen kaivannutkin, voitte osoittaa kiinnostuksenne Fiorellan FACEBOOK-sivuilla!

Kertokaa kokemuksenne kommentilla,
ja suurkiitokset Fiorelllalle ihanasta illasta! Menen tänään takaisin hakemaan vaatteita vaatelainaan, joten ei tarvitse olla erossa kauaa!



- Miki

27 comments:

  1. Nyt on Fiorella tehnyt valikoimassaan ihan selkeän parannuksen, vaatteet näyttää ihan superhyviltä ja voisin itsekin kuvitella shoppailevani tuolla!

    ReplyDelete
  2. En ole käynyt Fiorellassa vuosiin, sillä olen jäänyt siihen uskoon ettei minun kokoiselleni heidän vaatteet mene viereenkään. Mieleen ovat myös ikävästi jääneet ne kamalat extrakulutetut farkut, ns. pissisfarkut :'D On kyllä valikoima parantunut huomattavasti niistä ajoista! Vaikkei vaatteet päälleni mahtuiskaan, niin voisin käydä jo pelkkien asusteiden vuoksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla oli ihan sama! :D Nykyään todella hyvän näköistä!

      Delete
  3. Kylläpä nyt muuttui näkemykseni Fiorellasta kertaheitolla! Haluaisin vaikka heti mennä shoppailemaan niiden liikkeeseen! :) Hyvältä näyttää tuo setti sinun päälläsi! :)

    ReplyDelete
  4. Aivan ihania vaatteita! Ja tuo ruoka mitä tuossa kuvassa on... Om nom nom.. :3 Minä en ollut fiorellasta kuullutkaan ennen tämän vuoden alkua, mutta kun siitä sain kuulla ja näin heidän vaatteitaan, rakastuin totaallisesti! Minun äiti selitti minulle jotain myös tuosta huonosta maineesta ja kävi mielessä kysymys, että miksi?! Vaatteet ovat syötävän suloisia!
    Mutta asiasta toiseen tuo vaate kokonaisuus (en tiedä miksi niitä kutsutaan) niin sopii sinulle ihan älyttömän hyvin! Ihania kuvia myös ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se ruoka oli niiiiin hyvää! Sweet Chili kylmiä mini lihapullia, raikasta salaattia, kanaa, tuoretta leipää aaaaaagh!! ♥♥
      Mukava kuulla! Ja kiitos kovastii, tässähän ihan nolostuu! ♥

      Delete
  5. Hmm. Kuvissa on muutamia nättejä vaatteita, mutta varmaankin nuo värikkäät ja graafiset (Street Style?) vaatteet ovat niin erikoisia että vaikea uskoa niiden massasuosioon. Kysyntä kannattaisi ottaa huomioon tarjontaa ajatellessa, vaikka tarjonta olisi kuinka muodikasta :) Ja Fiorellan pitäisi saada liike johonkin kauppakeskukseen, kivijalkakauppojen aika on jo ohi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kysyntään vastataan jo niin monessa liikkeessä ettei olisi mitään järkeä lähteä kilpailemaan ns."perusvaatteiden" suosiosta Ginaa ja H&M vastaan. Suomi tarvitsee enemmän erikoisempien vaatteiden liikkeitä. Peruvaatteiden käyytäjille on oma ostajakuntansa kun taas löytyy meitä jotka kaipaamme jotain massasta erottuvaa ja virkistävää ;)

      Delete
  6. Näytät jo nyt kyllä niin paljon terveemmältä ja paremmalta, pakko mainita. :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, ihanko totta?? En ole huomannut kyllä mitään uurastuksesta huolimatta, päinvastoin, mutta tämä piristi, kiitos! ♥

      Delete
  7. ei vitsit! taisin rakastua noihin vaatteisiin jotka tuossa kaupan kuvassa näkyvät ja myös niihin, jotka ovat päälläsi!! Itse suosin street -tyylisiä vaatteita ja tonne on tosiaan päästävä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten ihana kuulla, ja super kiitokset kehuista! ♥ Kyllä tässä epävarmuus väistyy kun niin kehutaa, nolottaa, KIITOS! ♥

      Delete
  8. Ihan samoja fiiliksiä kuin mulla!! ps, olet vielä upeampi kun osasin kuvitella noissa vaatteissa ;) <3

    ReplyDelete
  9. En ole koskaan kuullutkaan aiemmin tästä mutta jos olisin tyttö niin shoppailisin vain tuolla :D siellä ei tainnut olla miesten vaatteita?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heillä ei ole erillistä miesten puolta. Mutta jos on ennakkoluuloton suuri osa paidoista on minusta todella UNISEX :) Esim sporttipaidat eivät ole yksin naisille ;)

      Delete
  10. Vähä ihania vaatteita, kyllä kelpais ♥__♥ Mulla on aina tullu vaa fiorellasta mielee ne järkyt leveelahkeiset farkut :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Et ole ainoa! :D ♥ kun chance tulee, iske kauppaan!

      Delete
  11. Ihan mahtava postaus, yhdyn edelliseen; kyllä todella syöpyneet mielikuvat fiorellan vaatteista itselläkin, piristävämpi valikoima kuin mihin pitkään aikaan olen törmännyt, noin kuvien perusteella ainakin! ^^ ja aivan mahtavat asukuvat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia kovasti! Ihanaa että vaikutti sinuunkin positiivisesti ^ ^

      Delete
  12. minäkään en ymmärrä miten fiorella on edelleen niin väheksytty ja vältelty liike. täälläpäin missä minä asun fiorellassa on aina tosi vähän porukkaa, kun kaikille varmaan tulee mieleen ne ''white trash''-glitterfarkut ja sen sellaset :D itse olen jo pitkään pitänyt fiorellasta, sieltä löytyy tosi kivoja ja erikoisiakin vaatteita ja asusteita. tähän loppuun kommentoin vielä että sinulla on aiiivan ihana blogi, ehdottomasti mun suosikki! kivan pirteä ja värikäs aina bannerista kuviin ja teksteihin :)

    ReplyDelete
  13. Kävin Fiorellassa viimeksi 3 vuotta sitten ja katselin sieltä housuja koossa 38 jotka oli enemmänkin kokoa 32 niin jäi vähän paha mieli :C Mut nyt näyttäis paljon paremmalta ja voisin harkita uusinta käyntiä ens kerralla kun helsinkiin pääsee!

    ReplyDelete
  14. Oon himoinnu Fiorellan vaatteita ikuisuuden ja ärsyttää kun kaupat on niin kaukana täält tampereen seudulta, ku hesas ei kerkiä tai pysty käymää :/

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.