5/23/2014

+ Chocolate Smooth Birthday+


Eilen illalla suuntasin Magnummin syntymäpäivä juhliin Vanhalle Ylioppilastalolle. Paikalla oli Loop, Anna Abreu, Redrama ja paljon julkisuuden henkilöitä ja tietysti iso kourallinen bloggaajia!
Teemana oli juhlavuoden teemaväri hopea ja sitä tuli jossain määrin noudattaa vaatetuksessa.

Itselleni nämä olivat ensimmäiset kunnon Vip juhlat ja pakko myöntää että alkuun hieman jännitti sovinko absolutistina joukkoon. Onneksi Sharon ystävineen otti minut avosylin vastaan ja pääsinkin varmaan yhteen juhlien ainoista absolutisti porukoista! Score!Monet olivat ihastuksissaan hiuksistani ja tuli yllätyksenä että kysessä olikin peruukki. Hah,  rakastan ite tätä mallia niiiiin paljon!

HAT | Gina Tricot
NECKLACE | Glitter
BLOUSE | Gina Tricot
SUNGLASSES | Gina Tricot
TOP | Monki
BAG | Guess
SHOES | Max Star Shoes
WIG | Winkie Winkie - Brightlele - Kuro
Diggaan tosta spottivalosta!
Ihastuttavat ihmiset jotka tekivät illasta ikimuistoisen!

Juhlien ruokatarjoilu oli ainoa suuri miinus järisyttävän kuumuuden lisäksi. Nämä cocktailit ja jäätelö olivat ainoat syötävät koko iltana. Plussaa magnumin jätskitikuista!


Jäätelöä sai koko illan niin paljon kui sielusieti. Omani päällä on Hopeisia pähkinöitä, kultahippuja ja macadamiaa! Njam! Ei kyllä Nickin ja Nastan kanssa jaksettu syödä kokonaan.

Lupasin etten paljasta mitä absolutisti kumppanini tässä juo, joten saatte itse arvata mitä tosi mies ei kehtaisi näyttää koko maailmalle. Voi tosin olla siitä on pikkukuvan juttu jossain lehdessä nimellä "Juhlien koodin rikkonut vandaali !"
Juhlien lopussa tapasin muitakin bloggaajia ja yhteistyökumppaneita. Kaikki näyttivät olevan yhtämieltä siitä että minulla on kauniit Bambiset silmät. No en todellakaan aio kiistää, kiitoksia vain!
Winkie Winkiekin tulee todennäköisesti tekemään WeAreLBlogsin kanssa yhteistyötä. Mahtavaa!

Oltiin valomerkkiin asti, joka ei nyt kyllä kovin myöhään sitten ollutkaan. Sopiva aika minulle tosin!
Oli kaamea nälkä kun taivalsin kotiin että melkein pökerryin bussiin, hieman noloa. En ollut lainkaan varautunut ettei juhlissa saa mitään ruokaa.

Mielettömät juhlat kaikesta huolimatta! Suurkiitokset Emmille, joka järkkäsi liput WEARELBLOGILAISILLE. Ja kiitos Nickille ja Nastalle. Olette upeat uudet tuttavuudet, mulla oli ihan älyttömän hauskaa, otetaan pian jotkut omat miittingit uusiksi! Sharonin kanssa miittailen kuvausten merkeissä kunhan rantautuu taas suomeen matkoilta.

Nyt uuden bannerin kimppuun ja työskentelemään että saadaan verkkokauppa vielä tänä vuonna auki!

Mus Mus - Everyone!

3 comments:

  1. Jäätelö juhlat... Mua ei kyllä ollenkaan haittaisi vaikka olisi jossain tarjolla pelkkää jäätelöä... :D Tai no siinä tapauksessa että on odottanut jotain muutakin eikä ole syönyt ns. oikeaa ruokaa ollenkaan... :/ Nälkä on inhottava tunne.

    ReplyDelete
  2. Jee jätskiä! BTW, aina kun avaan sun Tumblrin, mun virustorjunta sanoo että "troijalainen estetty". En tiedä miks, enkä tiedä onko muilla samaa ongelmaa. Sivut kuitenkin toimii ihan normaalisti, outo juttu vaan. :D

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.