7/01/2014

+ Helsinki Pride 2014 +

Over 20 000 People Attended.
Over 20 000 Showed Love.
Over 20 000 Pictures Were Taken.
Over 20 000 People Filled With Joy And Hope.
Tänä vuonna otimme osaa kulkueeseen sekä naistenbileisiin. Naistenbileet hitusen pettymys, muiden osalta, itse sain maailman ihanimman drinkin! Ja kiitos naistenbileiden olen nyt Hesetan jäsen.

Paraati oli upea ja ihmisiä oli enemmän kuin ikinä! Mahtavaa! Tunnelma oli iloinen ja lämmin. Myös auringon osalta joka paistoin kirkkaalta taivaalta kuumasti koko päivän. Minä jopa paloin hartioista! Woops, happend before 5 years ago! 

Kuin päivä ei olisi ollut jo täydellinen osti murunen minulle Stockalta Ted Bakerin laukun! Olen ollut tähän malliin ja kuosiin niin ihastuksissani, että kun mentiin hakemaan jäätelöä Stockalta osti murunen sen minulle, ja pysäytti meidät jopa timanttiosastolla ja kysyi sormusmakuani~
Tässähän ihan innostuu!

Mutta kiitos kaikille ketkä olivat seurassamme priden aikaan, en malta odottaa ensi vuoteen, jospa silloin osallistummekin avioparina?


17 comments:

 1. Oli mahtava päivä!! harmi etten bongannut teitä :( Toivoa on todellakin että vuoden päästä ootte avioparina ;) Kyllä se läpi menee syksyllä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sääli! :< Ensi vuonna sitten! Lakihan ei estä meitä menenmästä naimisiin ;DD ♥

   Delete
 2. Miki rakas, Oikasti olet todella pihalla tästä tasa-arvon lakimuutoksista. Jos laki hyväksytään syksyllä menee parrhaillaan kaksi ja puoliuotta että homot pääsevät naimisiin. Eli ikävä pudottaa sut maanpinnalle mutta ette voi osallistua avioparina...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonyymi rakas, oikeasti kävi avioliittolain kanssa miten tahansa ja kesti se kuinka kauan hyvänsä olemme silti menossa naimisiin ensi kesänä. Jollemme saa virallisia papereita mistään ulkomailta pidämme silti häät ja meistä tulee aviopari. Ikävä kertoa sinulle mutta minua et maanpinnalle saa :)

   Voit keskittää energiasi tietämyksen levittäjänä jonnekin toisaalle, thanks! ♥

   Delete
  2. Vaikutat jotenkin ylimieliselle...

   Delete
  3. itse itsesi nolaat kun jaat tietämättömyytäsi täällä blogissa. Se on noloa ja ainakin itse häpeäisin kun jauhan ei-faktaa. Taidat oikeasti olla vielä liian nuori ja uskomattoman naiivi. Elämä ei ole pelkkää peruukkia, piilolinssejä ja unelma häitä.

   Mutta jos bloggaajana et kestä kritiikkiä teksistäsi kannattaa kahdesti miettiä jatkatko tätä vai et.

   Delete
  4. öö ja mikä sua vaivaa? taidat olla pahemmanluokan katkera kääkkä, jolle rakkaus on vain kaukainen haave. anna muiden olla onnellisia, vaikka oma elämä ei miellyttäis....

   Delete
  5. Hei Anonyymit järki käteen nyt, ihan oikeasti. En tiedä mistä tämä teidän kiukkunne nyt kumpuaa, mutta syyttelyni ja jatkuva tietämykseni demonstrointi alkaa olla todella ärsyttävää. Jos ette voi kestää muutaman kerran vuodessa tapahtuvaa äärimmäistä toivon puuskaani ja muutamaa virhettä blogissani niin miksi jäätte tänne kyttäämään kun ette minusta selkeästi muruset mitään tiedä. Ei ole ylimielistä vastata kohteliaasti vaikka vituttaa eikä ole naivia olla positiivinen vaikka harmittaa. Tämä blogi on minun ja saan kirjoittaa tänne haluamiani asioita. Pyydän teitä kauniisti, purkakaa kiukkunne muualle. Kiitos.

   Delete
  6. Miki voisi nyt katsoa vähän peiliin. Tuo nyymi halusi vain saada sinut ymmärtämään että asiat ei ole ihan niin kuin luulet. Sinä itse aloit käyttäytymään kuin ylimielinen kakara, joka luulee olevansa aina oikeassa. Tuolle ekalle nyymille vastasit että mikään laki ei estä teitä menemästä naimisiin, mutta eikös se ole juuri nimenomaan se laki joka estää? Jos ei muka estä ni mikset sinä ja kaikki muut homoparit ole jo naimisissa? Jos laki ei estä ketään menemästä naimisiin, miksi pitää järjestää pride kulkueita yms ja taistella vähemmistön puolesta? Sinun logiikan mukaan on siis ihan turhaa edes taistella homoparien oikeuksista, kun lakihan ei estä ketään menemästä naimisiin. Mikä ihmeen hinku sinulla edes on nyt yhtäkkiä mennä naimisiin? Muistan että sormuspostauksessasi sanoit että Noora viimein suostui menemään naimisiin kanssasi. Oletko vai painostanut häntä kauan tms? Olet vasta nuori ja jos todellakin haluat naimisiin kumppanisi kanssa, jonka kanssa olet ollut yhdessä jo monia vuosia, niin etköhän jaksa odottaa vielä hiukan. Ei ne heteroparitkaan pääse ihan noin vain naimisiin. Hekin joutuvat suunnittelemaan ja odottamaan ties kuinka kauan! Vai pitääkö sinun todistella jotakin menemällä naimisiin mahdollisimman nopeasti? Edellisellä nyymillä ehkä lähti vähän käsistä, mutta kyllä hän taitaa ihan asiaa puhua. Ihmiset ovat vain yrittääneet saada sinua ymmärtämään tästä asiasta jotakin, kun et itse nähtävästi viitsi ottaa asioista selvää. On aika noloa alkaa vikisemään yhdestä negatiivisesta kommentista ja jos et itse kestä pientä kritiikkiä niin tosiaan kannattaa miettiä että pitääkö blogia vai ei. Suosittelisin että menisit hoitoon ja hankkisit lääkityksen harhaluuloillesi. Ilman virallisia papereita et voi olla kenenkään kanssa aviopari, vaikka kuinka uhoaisit meneväsi naimisiin. Se on fakta.

   Delete
  7. miki ei näköjään ole koksaan tavannut julmaa maailmaa, heittereitä, vastakkaisia mielipiteitä ja politiikkaa.

   Delete
  8. Ensimmäinen Anonyymi, joka kommentoit 2.7 klo 6:41am
   on hienoa että pystyt päättelemään onko ihminen ylimielinen siitä, että hän vastaa yhteen kommenttiin.

   Toinen Anonyymi, joka kommentoit klo 9:06 am
   Onko tullut ikinä mieleesi että muotiblogiin ei välttämättä kirjoiteta jokaisesta vastoinkäymisestä, itketystä yöstä ja rikkoutuneesta unelmasta. Elämä ei tosiaankaan ole pelkkää peruukkia, piilolinssejä ja unelmahäitä, joka muuten kirjoitetaan yhteen. On aika noloa tulla mollaamaan toista tietämättömyydestä kun ei itsekään osaa yhdyssanoja tai ymmärrä sitä että muotiblogin ulkopuolella saattaa tapahtua muutakin elämää kuin asukuvia.

   Ps. Kukaan ei käsittääkseni sanonut ettei Miki kestäisi kritiikkiä.

   Kolmas Anonyymi, joka kommentoit 1:24 pm
   Öö, sinä vaivaat. En ihan täysin ymmärrä missä kohtaa kukaan ois tässä sanonut että muut eivät sais olla onnellisia, vaan käsittääkseni tässä nimenomaan haetaan tasa-arvoa avioliittolakiin. Eli että kaikki voisivat olla onnellisia. ”Pahemmanluokan katkera kääkkä, jolle rakkaus on vain kaukainen haave” kuulostaa ihan osuvalta kuvaukselta kyllä sulle kun täytyy tulla toisen blogiin sanomaan asioita, joita vain ihminen joka ei tunne Mikiä voisi sanoa.

   Neljäs Anonyymi joka kommentoit 3.7 klo 5:54 am
   Kuten myös. On erittäin noloa koittaa saada negatiivinen kommentti kuulostamaan siltä kuin olisit Mikin puolella, kun et a) tunne häntä tai b) selkeästi osaa argumentoida järkevästi.
   Ensinnäkin nimittäin ”ihmeen hinku nyt yhtäkkiä” on suhteellisen omituinen tapa kuvata kahden aikuisen ihmisen päätöstä haluta virallistaa suhteensa monen yhdessävietetyn vuoden jälkeen. Koko sen ajan kun olen tuntenut Mikin, hän on haaveillut häistä. 

   Toiseksi, on ihan uskomatonta että kaksi ihmistä jotka rakastaa toisiaan ei saa mennä naimisiin ja se, että sun mielestäsi tuossa tilanteessa elävä ihminen ei saisi olla asiasta rikki. Hyvä vaan jos voit mennä naimisiin rakastamasi ihmisen kanssa mutta on aika typerää alkaa sanoa että "ei heteroparitkaan pääse ihan noin vaan naimisiin", kun pointti on se että homot e i v ä t pääse. Eivät vaan kertakaikkiaan pääse, ollenkaan. Ongelma on vähän eri tasoa kuin se että heteroparien pitää suunnitella häät, kun toiset ei saa häitä ollenkaan. Kertoo oikeestaan kaiken tarpeellisen susta että edes vertaat noita asioita toisiinsa. On aika noloa tulla vikisemään yhden tytön elämänhaaveen toistaisesta mahdottomuudesta ja siitä että hän sitä silti jaksaa toivoa, jos oma älykkyys ei riitä edes siihen että et pysty edes ymmärtämään että sellainen saattaa tehdä kipeää.

   Kolmanneksi, kritiikin kestäminen on vähän eri asia kuin se että haukutaan sekä lytätään ihmisenä, ja harhaluulot vähän eri asia kuin se että on vähän pihalla. On kyllä kumma yhteiskunta jos samantien jos ei jotain tiedä pitäisi tunkea naama täyteen lääkkeitä. Nämä ovat faktoja myöskin.

   Viides Anonyymi joka kommentoit 3.7 6:11 am
   Ja sinäpä et ole koskaan tainnut tuntea tai edes tavata Mikiä ja varmaan tiedätkin juuri siksi parhaiten mitä hän on ”koksaan tavannut.” :)

   Loppusanat:
   Come on, joo on fakta että juridisesti kukaan homopariskunta ei osallistu ensvuonna prideihin avioparina ja eiköhän Miki sen ymmärrä. On kuitenkin vähän eri asia alkaa sit sen perusteella että Miki vastaa suunnitelleensa jokatapauksessa häitä ensikesällä mennä henkilökohtaisuuksiin. Ihan uskomatonta että oletusarvo on se että jos on blogi, ei mikään mitä kukaan sanoo saisi suututtaa tai satuttaa.

   Kaikki tsempit Miki sulle, näytät ihanalta ♥

   Delete
  9. Hommahan on nyt niin että jos kirjoittaa blogia, ja sinne asioita yhteiskunnasta jotka eivät vastaa normeja on oletettavasti odotettavissa vihaajia, anonyymejä ja erittäin ristiriitaista kommenttia. (Nyt en kritisoi, ajattelen ääneen)
   Jos menee ulkomailla naimisiin, voi olla omasta mielestänsä naimiaisissa ja ulkomaillakin sitä mutta suomessa ei voi olla, koska no se laki jota vastaan tässä nyt kamalasti taistellaan. Minäkään en voi olla mies virallisesti ennen kuin täytän juridiset ehdot.

   Sallalle sen verran että kyllä homo- ja hetero häitä voidaan verrata, Sillä sitähän me haluamme, haluamme olla tasa-vertaista heteroiden kanssa, joten sitä pitäisi tehdä ja verrata samalla mitalla molempia. Sillä eihän siinä ole kuin eri osapuolet rakastamassa toisiansa.

   Delete
  10. Tottakai tulee. Ja toki häitä voidaan ja nimenomaan tuleekin verrata, lähinnä pointtina oli nyt että vähän eritasoisista ongelmista on kyse hetero- ja homoliitoissa, kun esimerkiksi annetaan se että toiset joutuu suunnittelemaan ja toiset ei saa häitä ollenkaan. :) ihan oikeessa olet kyllä.

   Delete
  11. kolmas anonyymi ilmottautuu ja tarkoituksena oli puolustaa mikiä ja haukkua anonyymit hornankuuseen, mutta eipä tainnu olla hyvä idea näköjään....

   Delete
 3. AMAZING PICTURES - AMAZING PEOPLE!

  ReplyDelete
 4. YOU FORGOT THE FUNNY PCTURE!! YOU WONT GET YOUR ICE CREAM NOW!! :DDDDD

  ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.