7/11/2013

+Cover Me With Some New Hair+


NEW WIGS FROM:

Brightlele can be found from Rakuten and Facebook.
The shipping to Finland was super fast, didn't take even a week!
In rakuten there is said that shipping would be free for those who
would write a review, but it means only the Japanese people. Customer service was real kind.

Tullin Euroopan ulkopuolelta tilattujen pakettien hintaraja on 22€
Peruukkien tulli % on 24%

- - - - 

Ollaan lähdössä Nooran kanssa ensimmäiselle yhteiselle romanttiselle lomalle elokuun alussa. Matkakohteemme on Riika ja siellä meitä odottaa 5 tähden hotelli ja hääsviitti. Ei siis säästelty majoituksessa lainkaan! Olen ostellut matkalle paljon kaikkea oheis-juttuja jotta saan rakkauden
lisäksi teille ihanan ison postauksen ja paljon photoshootti kuvia. Uusia asukokonaisuuksia olen
ostanut n.7? Joo innostuin hieman. Uudet piilarit on tilattu, ripsiä, vielä yhden peruukin jne. Tässä kuitenkin esittelen ensimmäiset kullan-nuput jotka olen tilannut kultani ihka uudella VISALLA. YESH! 

We are heading with my girlfriend Noora for our very first romantic trip together this August. Our heading is Riika. There us awaits a 5 star hotel and a honeymoon suite! Yeah we didn't save money
on that one at all. I am just so excited! I haven't forgotten you followers in this trip. I have bought punch of new clothes and wigs and make-up for this trip so that I can offer you awesome stuff
once I will come back. Here my first buy with my honeys brand new CREDIT CARD! YAY!

Original product picture
On vähän hölmö olo kun ostin vahingossa saman värisen peruukin kuin minulla jo on. Tämä toki laadukkaampi ja pidempi että ei sinänsä haittaa. Plus että blogi kaupassani vanha peruukkini sai uuden hyvän kodin :) Ens kerralla sitten harkitsen ajan kanssa paremmin väriä!

I feel kinda stupid now, because I bought accidentally the color exactly the same as the one I already have. So that old one is in the closet shop now. This one is anyway a bit warmer so it's more natural. Next time I will get even warmer, a bit more like pink!

Color: As was promised
Price: 23€
Comfort: Fits perfectly and feels great.
Natural:  The hair falls real naturally on the shoulders and doesn't shine with flash.
Quality: A lot of hair and takes 180 of heat.
Lenght: 72cm
Service: Amazing!
Shipping: 26€/2wigs
Tulli: 16,40€

- - - - - - - - - - - - - - -

WIG #2
Original product picture
Siis ehdoton uusi suosikki. Tämä peruukki on jotain niin ainutlaatuista. Olen etsinyt naturellia hyvän näköistä liukuväriä, mutta Ebaysta oli ihan turha etsiä.  Tämä muru on kuumuuden kestävä eikä se heijasta salamasta kuten kuvasta huomaatte. Se saa minun kasvoni näyttämään pyöreämmiltä ja jos mahdollista antaa enemmän nukke efektiä. Parasta mitä peruukilta voi toivoa!

I absolutely ADORE this wig. I've been searching for a dip-dye wig this natural all over the internet and I finally came to find my match! It's light, the color is so warm and lovely. It doesn't shine with the flash and it makes my face look like a doll. (more than usual I mean) The most natural thing I have seen! I say this one is my new ABSOLUTE favorite!

Color: As was promised!
Price: 23€
Comfort: Fits perfectly and feels great.
Natural:  The hair falls real naturally on the shoulders and doesn't shine with flash.
Quality: A lot of hair and takes 180 of heat.
Lenght: 75cm
Service: Amazing!
Shipping: 26€/2wigs
Tulli: 16,40€/2 peruukkia

P.S Kaikki kuvat otettu salamalla ;)
P.S All photos taken with a camera flash ;)

UUSIA PERUUKKEJA KAUPASSANI


3 comments:

 1. No nyt kyllä iski melkonen kateus, sillä ollaan säästelty tyttöystävän kanssa rahaa ulkomaan matkaa varten, mutta näyttää siltä et saa säästellä vielä aika kauan. Mutta toivottavasti teille tulee hieno matka!

  Liityin vähän aikaa sitten lukijaksi ja muutenkin pakko sanoa että aivan ihana blogi! Ite oon miettiny josko rohkenisi käyttämään jotain peruukkeja ihan arkikäyttöönkin, mutta saa nähä.

  http://just-open-your-mouth.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, julmaa sanoa mutta hieman ilostuin tuosta kateudesta! No eih, jännitän matkaa kovasti koska olen helposti jännityksestä ahdistuva höpöläinen, mutta kyllä siitä ihanaa tulee. Mikä niin ihanassa paikassa voisikaan mennä pieleen?! Minne ajattelitte matkustaa? :)

   Ja kiitoksia kovasti blogini kehuista, lämmittää aina kovasti! <3

   Delete
  2. Haha te onnekkaat! Varmasti tulee ikimuistoinen matka kun kerran pääsee oman kumppaninsa kanssa kokemaan jotain uutta, kunhan ette hukkaa mitään niin kaikki on varmasti täydellistä!
   Meillä kuitenkin suunnitelmat ei ole niin tarkkaan suunniteltuja. Toki molemmat haluais niin pirusti lähteä Tokioon, mutta sinne saa kyllä odottaa melkosen kauan että rahat on kasassa! Periaatteessa mikä paikka käy, kun kaikki on niin uutta ja hienoa ihmisen silmin, joka ei oo käyny Suomen ulkopuolella kuin kerran!

   Mutta ole hyvä, hienot blogit ansaitsevat isoja kehuja!

   Delete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.