7/17/2013

+Miki In Essi's Land+

Heippa! 

(Sorry, this post is a review of ESSIN MAAILMA jewellery who only delivers to Finland. You can still comment and enjoy the pictures! Love ya!)

Sain eilen postilaatikkooni pikku yllätyksen! Paketti sisälsi muutamia asusteita ESSIN MAAILMASTA jotka hän lähetti minulle arvosteltaviksi. En ole koru ihmisiä. Rakastan niitä mutta en jotenkin koskaan osaa pitää niitä. Korvanreikäni ovat menneet umpeen, ranteeni ovat liian laihat ja lättänät rannekoruille ja kaulakorut kietoutuvat aina solmuksi asti peruukkieni kanssa. Essi on kuitenkin seurannut blogiani ja oppinut tuntemaan minut niin upeasti että osasi lähettää minulle juuri oikeanlaiset korut!

Essi Paajanen on suomalainen korutaiteilija. Kaikki hänen koru-ja sisustus tavaransa ovat käsintehtyjä ja omalaatuisia. Tuotteet ovat todella laadukkaita kuten sain myös itse todeta.


LADY LUU - Rintaneula

Puuvillaa ja kanan luuta
Kokoa korulla on 16cm
Hinta 18€

 Olen rakastunut tähän aivan totaalisesti! Aivan upea työ. Minulla ei tällä hetkellä ole juuri mitään minkä kanssa tämä murunen sopisi, mutta otan sen mukaan Riikaan ja aion sieltä löytää jotakin sopivaa! 
 Minusta on aina tuntunut hieman liiankin ironiselta pitää ylläni mitään luihin liittyviä elementtejä. Luurangot, pääkallot jne, tuntuvat aina muistuttavan liikaa siitä miten paljon painon nostoa on vielä jäljellä. Pelkään myös että muut ihmiset luulevat minun ihannoivan moista ja pitävän sitä kauniina omassa kropassani. Pyrin aina vaatteillani kääntämään ihmisten ajatukset pois painostani. Tämä koru ei kuitenkaan kylkiluistaan huolimatta tuo sitä esille. Se on vain upea yksityiskohta asukokonaisuudessa!

Laadusta+Muodosta+Tyylistä+Omaperäisyydestä+Ihanasta Ironiasta

 Toinen pikku yllätys oli Domino avaimenperä!
Domino Sarja - Avaimenperä

Materiaalina paksua kovaa muovia
Halkaisija 4cm
Hinta 11€

Näitä namuja löytyy Essiltä myös samankokoisina sormuksina sekä kaulakoruina!
 Avaimeni ovat aina tosi likaset. Ne kerää laukunpohjalta aina meikkien pölyä ja leivän muruja ja muuta, joten en tahdo turmella tätä söpöläistä. Sen sijaan kokonsa vuoksi se sopii loistavasti laukun koruksi! Siinä se näkyykin kivasti. Tämä myös tulossa matkalle. Toivottavasti kukaan ei pölli sitä!
 Essi osui jälleen värivalinnassa oikeaan! Laventelin lila on suurin suosikkini! Domino on tosi paksu ja tukeva. Mikään osa ei tunnu siltä että se putoaisi. Huolellista työtä!

Siinä olivat essin minulle valitsemat ihanuudet! Mutta yllättipä hän meidät ja lähetti jotakin Noorallekin!

 Hahaa! Elmo korvikset! Essin koruvalikoima on suurelta osin korvakoruja joten koska minulla ei ollut korvareikiä sai Noora sen ansiosta pikku elmo-kakkuset korviaan koristamaan.
Elmo Korvikset

Materiaali on polymeerisavea
Korkeus n.2cm
Nikkelivapaat
10€

Essillä on myös keksimonsterit korvakorut!
Ovat todella kevyet ja veikeät!
Kiitokset kovasti Essin Maailmalle koruista! 
Suosittelen lämpimästi tukemaan tätä suomalaista korutaiteilijaa. Kannattaa myös vilkaista sisustustavaroita! Nettikaupasta löytyy kaikkea kivaa ja komppaan myös lukemaan Essin historiaa!
 ps. Poltin kieleni tänään. Turta, ei maista mitään. Pms-oireet tekee taas viikosta vaikeaa ja irtoripsiä jäljellä enään nuo H&M perseet jotka saa silmät näyttämään huumatulta prostitoidulta!

4 comments:

 1. Ihania koruja ja toi domino on rakkaus!~
  onko muuten liian henk.koht. jos kysyn oletko sairastanut/sairastat syömishäiriötä?:<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on namuja!
   Ei ole koska en ole sairastanut :) Olen ollut aina pieni ja inhonnut sitä. Kun muut laihduttaa päästäkseen ihanne vartaloonsa minä lihotan kohti ihanne painoa. Elinikäinen painoraja on kuitenkin hankala ylittää

   Delete
 2. IHANIA KORUJA! Vitsi, kohta lähtee tilaus tuonne ->

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä toivotaan! <3 Suosittelen lämmöllä!

   Delete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.