4/25/2014

+First Trainers+


Heippa!

Käytiin eilen Sallan kanssa hakemassa minulle ihka ensimmäiset treenikuteeni. En ymmärrä mitään niiden laadun tai senkään vertaa mukavuuden päälle, joten valinta perusteeni oli heti alkuun niin tyylikäs ja edullinen kuin mahdollista. Ja tietenkään pinkistä en tinkisi! 

Suuntasimme Itikseen, siellä kun kaikki liikkeet ovat saman katon alla niin siirtymä väli olisi siedettävämpi. Inhoan vaatteiden sovitusta, joten olin varma että tästä päivästä tulisi masentava kun vaatteiden pitäisi olla tyköistuvia. En missään tapauksessa suostuisi mennä salille rehkimään teltta päällä, suurikokoiset vaatteet oikein korostaisivat pienuuttani. Mutta sitten taas ihonmyötäiset eivät juuri jättäisi arvailun varaan. Joten en uskonut että pitäisin treeni vaatteiden ostosta. Salla kuitenkin rohkaisi että kyllä viimeistään treenivaiheen puolivälissä alkaisivat vaatteet saada oloni itsevarmemmaksi.

Jo heti alkuun piti saada puhtipalaa!




Kengissä hinnat hyppäsivät pilviin. Kävin katsomassa Intersportin ja Stadiumin tarjontaa. Kaikki urheilu kengät olivat niin rumia että niihin oli vaikea samaistua. Toinen kohtaamani ongelma oli oikean koon löytyminen. Jalkani malli on pitkä ja kapea, eli kengän löytyminen oli lähes mahdotonta. Onneksi urheilukaupoissa on lastenkin puoli, joten 36 kengät löytyivät lasten puolelta edullisesti. Ostamani kengät ovat hieman huljuvat juuri jalkani kapeuden takia. 35 koossa pituus oli taas liian lyhyt. Monet sukat päällekäin sitten, kyllä ne jaloissa pysyy jossei juoksemaan lähde!





Lopulta löysin kaiken kerralla ja hyvään hintaan!

En tiedä ovatko nämä fitness-maailmassa trendikkäät kamppeet vaiko eivät, mutta minä pidän niistä ja alan olla aika innostunut jo pääsemään salille! 

Toivon että saan vielä personal trainerin ja homma pääsee paremmassa valossa käyntiin. Ruokalista on jo laadittu mihin määriin minä pyrin, ennen salille pääsyä ne eivät kuitenkaan ole mahdollisia, koska kulutan niin vähän istuessani tässä paikallani nenä kiinni näytössä että en vielä aivan pysty siihen tavoitteeseen, mutta onneksi matka ei ole pitkä! 





Kengät: Stadium 19,90€
Trikoot: Gina Tricot 29,95€
Toppi: Gina Tricot 19,95 €
T-Paita: H&M 14,95 €
Juomapullo: Stadium 5,90 €


Mitä pidätte? Onko tarpeeksi minun näköiseni?
Ei näytä niin pahalta kuin odotin, olin varma että katoaisin kokonaan näkyvistä tälläisillä vaatteilla!

[ Miksi ostin treenikamat? Ennen kuin kommentoit lue postaus tähän aiheeseen liittyen TÄÄLTÄ! ]

15 comments:

  1. ♥♥♥♥♥ Kyllä se siitä lähtee, ihan hurjasti tsemppiä!

    ReplyDelete
  2. Näytät super hyvältä treenivaatteissa, joten sitä on ainaki turha murehtia! Tsemppiä treeniin :)

    ReplyDelete
  3. Ihanat vaatteet ;3
    btw. mulla ihan samanlaiset kengät.

    ReplyDelete
  4. Ihanat treenivaatteet! Varsinkin housut on tosi ihanat!♥ Tsemppiä sulle hurjasti liikunnan aloittamiseen! Itsekin olen saanut kuulla usein kommenttia hoikkuudestani (vaikka normaalipainoinen olenkin...) eikä se todellakaan tunnu mukavalta. Vuoden alussa laihduin noin viisi kiloa, vaikka olen syönyt omasta mielestäni hirvittävän paljon - tuntuu että kokoajan olen jääkaapilla hakemassa ruokaa. Muista siis syödä! Se ruokahalu kasvaa kyllä liikunnan myötä, mutta pitää itse myös huolehtia siitä, että saa tarpeeksi proteiineja ja oikeanlaisia hiilihydraatteja sekä rasvoja. :)

    Ja musta on ihan mahtavaa, että uskalsit puhua näin avoimesti täällä blogin puolellakin tästä. Onnea personal trainerin etsintään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkeistä ja tsemistä! Minä en välitä muiden kommenteista joten älä sinäkään! ♥

      Delete
  5. Näyttävät todella kauniilta ja aivan ihanan pirtsakoilta! Nättien salivaatteiden hankkiminen oli erinomainen idea, ne tuovat treenaamiseen ihan oman tuntunsa (: Pinnallista tai ei, niin minä ainakin koen oloni paljon paremmaksi urheilutrikoissa kuin löysissä verkkahousuissa salilla.
    Kovasti tsemppiä kuntoilun aloittamiseen, toivottavasti löydät liikunnasta paljon iloa elämääsi ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pinnallisuus on aliarvostettua! ;DD ♥
      Kiitos paljon, toivon sitä myös!

      Delete
  6. Ihanat reenivaatteet! Pinkkiä ❤
    Hyvät vermeet tekee touhuilusta niin paljon kivempaa..pitäis kyllä itsekin ryhdistäytyä. :P

    Nättinä olet ollut taas shoppailemassa ^__^

    ~ Frillycakes ~

    ReplyDelete
  7. Ihanan pirteitä värejä!
    Itsekkin pitäisi hommata juomapullo.
    Huomenna päätin mennä vähän treenaamaan tuonne metsä tielle tonni 500 varten joka on parin viikon kuluttua koulussa ja kuntoni kun on huonoimmasta päästä lähes sekä syksyn tulos oli niin surkea. Tästä se kunnon kohotus lähtee! (Toivottavasti)

    ReplyDelete
    Replies
    1. PS: Saan tosi paljon intoa alkaa kohottamaan omaa kuntoani tästä sun blogista ;)

      Delete
    2. Hienoa kuulla, onnea matkaan sinullekin! ♥

      Delete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.