4/09/2014

+Orange Hyber Drink+

Howdy!

Okkeei, elikkäs nyt olisi tarkoituksena alkaa kirjoitella blogia taas suomeksi. En ole tässä kielessä mikään expertti mikä saattanee selittää miksi päädyn aina takaisin englantiin. Olen kyllä suomalainen, mutta englanti on se kieli jolla kommunikoin mieluiten ja jonka avulla minun on helpompi ilmaista itseäni. Elämässäni tapahtuu tosin nyt niin paljon sellaisia muutoksia, jotka vaativat minua muuttamaan blogissani käytettävää kieltä. Työni lähinnä. Toivottavasti tämä ei vähennä teidän mielenkiintoanne vaan tuo jopa uusia lukioita remmiini! Niitä jotka eivät ole englannin ystäviä. Alkuun tämä voi olla hieman takkuista, mutta alan bloggaamaan useammin niin eiköhän se siitä ala sujumaan. Tosi isoja kirjaimia saattaa yhä esiintyä oudoissa paikoissa kuten, kielissä, otsikoissa, viikonpäivissä ja kuukausissa.

ENGLISH:
My Blog is turning to Finnish from today on, because of my life changes and work. These things are requiring me to speak my native language. But I will still be in end of every post writing a short summary of what was the post about. So worry not you may still catch up with me even if you don't understand Finnish! This post is just about home made, the best, juice in the world!Kun kevät tulee ja auringon kirkas valo alkaa taas herätellä migreeniäni. Päätä särkee usein ja aina en viitsisi lääkkeitä kitata nassuun. Yritän muutenkin parhaani mukaan pitää teollisten lääkeaineiden prosentin kehossani niin pienenä kuin mahdollista. Kroppa tulee immuuniksi niille ja ei jossain elämänvaiheessa enää pärjää ilman. 
Keväisin kun odottaa kesää, tulee talven jälkeen vitamiinista ainakin itselleni suuri puutostila, joka vaatii rajuja toimenpiteitä. En erityisemmin välitä myöskään apteekkien ravintolisistä tai vitamiini litkuista, joten minulla on ihan oma vitamiinipommi, joka oli vain pelkän ulkonäkönsä vuoksi pakko jakaa myös teidän kanssanne!


Inhoan kaupan tuoremehuja. Sokeria ja lisäaineita enemmän kuin laki sallii, eivätkä ne edes maistu raikkaalle. Olen innostunut puristamaan mehua itse! Tässä on resepti päänsärkyä ja anemiaa vastaan! 

Sitrusmehu joka herättää ja maistuu taivaalliselta!

Puoleentoista litraan tarvitaan 2kg Appelsiineja sekä 0,5kg Verikreippejä.
Mansikkakauden alkaessa tähän voi myös lisätä tuoretta puristettua mansikkaa ja vähän limeä! 

Sitrusmehu ei ole mikään uusikeksintö, mutta kun pitkästä aikaa sitä teki itse ja maistoi ihmetteli miksei sitä tee jatkuvasti. Tuo 1,5L mehutonkka riitti koko viikoksi ja sitä joi aamuin ja illoin kaksi henkeä.


Tuntuu että tästä tuli tooooshi takkuinen postaus!
Noh Englantia kirjoitin vielä viimeiseen piilolinssi Sponsori postaukseeni tänä aamuna. En enää jaksa ottaa piilolinssejä sponsoreilta ilman palkkaa. En käytä niitä arki käytössä ja niitä alkaa olla jo melkoinen määrä tuolla meikkilaatikossa. Joten jos niitä alkaa täällä taas näkymään niin teen niitä työn vuoksi sitten!

Voitte käydä lukaisemassa arvostelun TÄÄLLÄ!
The last Circlelens review HERE!

Kiitos ja kumarrus! Huomenna näette mikä työpisteessäni onkaan muuttunut, joka tulee myös selittämään miksi kuvani ovat muokattu eri tavalla tästä lähtien.
http://mikihannahblog-sponsors.blogspot.fi/2014/04/geo-coloured-lenses-sponsored-review.html

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.