6/21/2013

Boutique #1 - Smyygi

Moikka!
Ajattelin aloittaa pikku kesäprojektin. Vierailen ja kuvailen Helsingin katujen pikku muoti-ja sisustusliikkeitä ja kirjoitan niistä arviointeja runsaiden kuvien kera! Vähän vaihtelua omalle naamalle, jota muuten pitäis kuvata vähän enempi. Blogin alkaa olla enemmän Lifestyle mainen, need to fix that. Nauttikkaa, ekana vuoronsa saa SMYYGI! 

Hi there you! 
I decided to start making boutique reviews out of the cute little fashion and decoration stores in Helsinki! First up is urban boutique SMYYGI. Enjoy!


SMYYGI on ihan sairaan ihana pieni sisustskauppa Laivurinrinteen kadulla Helsingissä. Onko se nyt sitten Punavuorta?

 Noora on jo kauan kinunut että meidän pitää mennä käymään siellä. Pidin kauppaa kalliina joten en uskaltanut lähteä huvikseni tekemään kuukauden budjetin löydöksiä, koska oikeesti tätä meidän HOASIN rumilus kämppää ei kyllä mikään sisustus tule pelastamaan :'D

SMYYGI is an urban house decoration boutique in Helsinki, Laivurinrinne 1. A long time Nori has tried to get me to visit there. I've just been scared of the prices and often didn't wanna go.No expensive decorations are never gonna fix this student house of ours :'D


Yllätyin miten paljon tykästyin kaupan antiin. Ovathan tuollaiset urbaanin, hifistelyn ja ekoilun kaupat lutusia, mutta jotenkin ne ovat tuoneet yleensä mieleeni mökkeilyn tai Ruuskan. Mutta huomasin kaupassa että inspiroiduin totaalisesti! Tosi moni tuttu on muuttanut ekaan omaan kämppään lähiaikoina yksinänään elelemään ja sisustavat parhaillaan omaa kotiaan itsensä näköiseksi. Tajusin siinä että mulla ei ole ollut omaa kotia muuten kuin Nooran kanssa. Kun asuu jonkun kanssa pitää toisen maku ottaa huomioon. Välillä se ottaa pannuun jos löydän jotain josta tykkään, mutta tiedän että Noora ei siitä välitä. Sitten taas toisaalta en osaisi asua yksinäni, niin turhaa valitan. Oma äitinikin muutti kotoaan suoraan parisuhteeseen, eli jalan jäljissä kuljetaan!

Tosi kiva. Piti esitellä ihana kauppa ja toistaseksi en oo puhunu kaupasta juuri mitään! Anteeksi! :'D Tässä kasa kuvia ihanasta kaupasta! Kauppa on täynnä lahjaideoitakin, eikä hinnat nyt niin suunntattomia, muissa tuotteissa kuin huonekaluissa ja tapeteissa! Käykää pistäytymässä ja köyhtykää puolestani! Nyt kuvia!Räsymatot oli tosi halpoja! Paljon eri kokoja ja värejä. Ostettiin eteiseen matoksi yksi ja se on aivan ihana! Sen verran painavampi kuin markettien halppismatot että pysyy paikallaan vaikka kissan painii sen päällä! Tahtoo lisää! 
Voiku keksisin mihin laittasin tämän ni ostasin! Niin yli söpö! 
Tahon nää tikkaaat!!


Kiitos kaunis! :) 
Hyvää juhannusta!

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.