6/13/2013

+Good or a Bad Day?+Tänään on ollut kyllä todellaa epätasapainoinen päivä. Aamulla oli työlamaannusta ja ylenpalttista kriittisyyttä omaa ammattitaitoa kohtaan. Monesti meinasi itku tulla. Olin sopinut lapsuuden ystävän Suvin kanssa tapaamisen kaupungissa enkä halunnut perua ja olihan tänään Forumin Glitterissä mahdollisuus tavata viidakontähti Niko joten peruutus ei tullut missään nimeessä kysymykseen.

Kotimatkalla huomasin kuitenkin että puhelimeni oli varastettu taidokkaasti repustani. Kauheen syyllinen olo etten huomannut koko tapausta. Missään vaiheessa en puhelimeeni koskenut kun kaupunkiin tullut. Toisaalta kyse on vain esineestä. Vain puhelin joten ei se maailmanloppu ole. Materian voi aina korvata. Harmittaa silti. Tässä kuitenkin lyhyesti päivän tunnelmia kuvina.

- - -

Sorry, I have mixed feeling from today. My phone was stolen and I was very upset this morning, but I met my childhoods family friend and my gay icon idol Niko from Finlands tv-series "Stars of the Jungle". Sadly he didn't win. I had other than the stealing very lovely day shopping and laughing!Erikoinen asuvalinta, myönnetään. Luulin että oli kauhean kylmä niin kuin parina edellisenä päivänä, joten varustauduin oikein sukkahousuilla ja nahkatakilla :'D Hieman yliampuvaa!Glasses/ Gina Tricot - Jacket/Kappahl - Shirt/New Yorker - Pants/Seppälä - Shoes/Nelly.com


Pahoittelen tästä teini maisesta kommelluksesta, kuin Suosikin moka palstalta konsanaan!

Pakko tunnustaa. Mulla ei ole KOSKAAN ollut mitään fanituksen kohdetta tai idolia kenet olisin tahtonut tavata. Niko on mun ehdoton Gay-Iconi. Suora sanainen höpönassu näin ällösti sanottuna. Typerän teinisti olin jäykkä kuin tankoperseessä enkä oikein osannut sanoa mitään. Hikosin kamalasti ja näytin varmaan laitoksesta karanneelta.

Kiitos Nikolle että kysyi tahdonko kuvan, olin kaiketi melko läpinäkyvä. Mutta ujouteni oli kyllä todella hämmentävää. Teiniys iski 20 vuotiaana, morjens! Unohdin kysyä myös ainoan kysymyksen joka mulla oli mielessä, "Oletko tulossa Helsinki Prideen?", en sitte kysyny, nooh ehkä Niko kertoo blogissaan missä on menossa! En nimmaria pyytänyt koska kuva kertoo enemmän tässä tilanteessa! Noloa, mutta hei jokaisella on joskus se eka kerta elämässä ;D


NIKON BLOGI TÄSTÄ!

 Jos joku oli tuolla myös kertokaa ihmeessä miten teillä meni, paitsi jos se meni täydellisesti sitten ei saa sanoa mitään, nolottaa jo muutenkin! :'D Myös ostiko joku niitä "Nevähööd" pusseja? Mitä niissä oli??


Kiitän suvia päiväni pelastamisesta! Vaikka puhelin nyysittiin olen iloinen että lähdin! Toivottavasti nähdään nyt useemmin kun asut tossa tien toisella puolella!!

No comments:

Post a Comment

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.