6/26/2013

+Shoes Like A Rainbow+

Heippa ihanaiset ja hyvää alkanutta pride-viikkoa kaikille! Olen jälleen tänä vuonna kulkueessa ja saa tulla moikkaamaan! Tilasin viimeviikolla MaxStar Storesta itelleni uudet kengät! Holes Zipper Double Platform Sneakers Pink! Hintaa jäi 10% alekoodilla 45€ Koreasta suomeen! Ihan hullua! Tilasin kengät myöhään illalla torstaina ja ne saapuivat minulle maanantaina shenckerin kuljettamana kotiovelle!! Ihan mieletöntä! Ja oon vaan niin hulluna noihin! Vilkaiskaapa!

Hi there beauties! It's Helsinki Pride Week here in Finland and as usual I am gonna be walking in the parade so if you here in Finland, then feel free to come say hi! Last week I bought shoes for myself from Max Star Store! The Holes Zipper Double Platform Sneakers Pink The price after 10% discount was only 45€ to remain! Amazing! And the shoes I ordered on Friday and they were delivered to my front door on Monday! Just incredible! And DAMN do I love these shoes! Take a look!


Eikö ole ihanat! Kengät ovat niin pehmeät sisältä että tuntuu kuin astelisi vaahtomuovilla. Edes rakot eivät särkeneet näissä mussukoissa! Kengät ovat todella kevyet ja ainutlaatuiset! Olen nähnyt paljon kuvia tumblrissa ja kun vihdoinkin löysin kaupan oli kengät pakko saada! Kaiken kukkuraksi kenkien koko on TISMALLEEN oma kokoni. Ei purista eikä löysää mistään kohtaa, nilkat ovat tukevat!

Aren't they wonderful?? They are so soft that I couldn't even feel a few of my sea otters. They are very light and so beautiful in a special way! I've seen a few pics of these in Tumblr so it's obvious that once I found their store I would go for the buy. And as a cherry on the top, the size fits me perfectly like Cinderella. It's a miracle. Not too loosy or tighty, just perfect!


Toki ainoa miinus on että nämä saavat jalkani näyttämään todella sairaanoloisilta. En oikein tiedä mitä alaosaa niiden kanssa pitäisin. Vaikka päälisin en nyt välitä muiden mielipiteistä, mutta jalkone pienuus häiristee itseäni luultavasti enemmän. Enkä halua järkyttää ihmisiä siinä missä en halua elämänohjeita muukalaisiltakaan. Pidän silti näistä ihan älyttömästi ja tahdon niiiiin paljon pitää niitä! Ehkä iso helmaisen hameen kanssa tai jotain?

Of course the only minus for me in these is that my legs look hopelessly too small and tall. I was aware of that when I ordered them, but I just love them so much. I shouldn't care the others opinions, but this thing is rather an bigger issue for me than them. I don't wanna shock anyone or either get some life advises from a complete stranger. It hits kinda hard you know? How I wish I'd rather be some eating disordered mess so that I knew there would a cure for this. Maybe if I wear a long dress or skirt with this? So that the legs would be covered?

Cap/New Yorker - Blouse+Pants+Belt/Cubus - Sunglasses/Seppälä


Vähän linssiludeilua pitkästä aikaa!
Little camwhoring for you, it's been a while!Mitä tykkäsitte kengistä? Eivätkö olekkin ihanat! Tämän postauksen teko saattoi olla virhe koska kohta kaikilla on korean halvat converset, mutta otan sen riskin. Nuo on vaan NIIIN ihanat!

What ya liked of the platforms shoes? Aren't they lovely? 


Takaisin priden pariin! Katsokaa puhelimeni uutta pusakkaa! 
Back to Pride Week! Look what I got for my phone-child! A new sweater fitting to Pride!!

I am gay and I love it!
Proud to show it, show it, show it!

Tässäpä loppuun teille homostelua! Nauttikaa!
Little gay photos in honor of the week! Have fun kids! See you soon!! 
13 comments:

 1. Awww, oot niin kaunis! JA MITKÄ KENGÄT <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! <3 Eivätkös ole ainutlaatuiset!

   Delete
 2. Aww, super cute pictures and items! :D

  ReplyDelete
 3. Mun mielestä jalkas ei näytä yhtään hullummilta, ja muutenkin näytät mun mielestä tosi terveeltä ja elämäniloselta nyt! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Et arvakkaan kuinka ihanan kommentin olet kirjoittanut! <3

   Delete
 4. Mä oon aina kattonnu noit kenkii vähä sillee et ne ei säväytä oikee silmää mitenkää mu su jalas ne näyttää vaa iha sika siisteilt !~ styling ja kaikki ! :DD nii ja kaunis Miki taas ! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos rakas, säväyttämättömät kengät sopii mulle loistavasti :'D xD <3
   No ei ny sentäs, mielipiteet ovat vapaita, ja pääasia että sopivat minulle! <3<3

   Delete
 5. Taisin nähä sut Pridessä mut en ollut sitten ihan täysin varma ):
  Ihanalta näytät jälleen! Silmies sinisyys on kyl lumoava

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Näitkö?? Blondi wavy kihara, ja pinkki kukkapanta?~

   Delete
 6. Joo sitten näin C: Oon muuten super yllättyny sun lukijamäärästä kun odotin sen olevan jotain viiden kertainen :0

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun olisikin, ehkä vielä joskus! Alhaisuuteen vaikuttaa että aloitin sen uudestaan vuoden vaihteessa. Vanhassa oli melkein 200 lukiaa, ja vajaa puolet siirtyi tänne. Mutta Giveaway on auttanut! <3

   Delete
 7. Ooh! Mahtavat kengät oot itelles ostanu 8)) Itellä on ollu tarkotuksena ostaa tommoset punaset Maxstarit, ja nyt vaan innostuin lisää! Ei näytä yhtään hullummilta sun jaloissa^^ Iiiih~ Haluuuuuun!!!

  ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.