8/30/2013

+!★Fashion Is Active★!+

 Eilen siis starttasi Helsinki Fashion Weekend Cosmon bailuilla ja muotinäytöksillä. Ihana lukijani Salla, jonka kanssa ollaan juteltu ja löydetty yhteisiä piirteitä toisistamme, kutsui minut seurakseen tapahtumaan. Salla oli voittanut kilpailussa kaksi lippua, joten mentiin kutsuvieraina sisään. Ovet aukes 18:30 ja oltiinkin ihan ekojen joukossa sisällä. 
 CAP+Necklace/H&M - DRESS/Weekday Fade to W - SHOES/Maxistar 
 Siinä vähän tapahtuman yhteistyökumppaneita. Samsungilla oli ainakin hyvät mainostukset päällä kun tapahtumassa sai kuvan itsestään "Cosmon kanteen". Tyyppi siinä sitten näytti miten ohjelma toimi ja loihti nenän edessä tuon hutaistun kansikuvan meistä. En nyt mitenkään mindblow ollut, mutta kyllähän se oli aika siistiä. Kun en ole koskaan oikeastaan kunnolla nähnyt nuita käytössä!
Salla ja minä! Huomaako joku mitä tein sille ruskealle peruukille? 
 Meidän mielestä tapahtuma oli järkätty melko huonosti. Musiikki oli niin kovalla ettei edes täysillä korvaan huutamalla kuullut mitä toinen sanoi. Seurustelu oli siis mahdotonta. Aktiviteettejä ei juuri ollut ennen ja muotinäytösten välissä. Odottelu oli pitkäveteistä kun ei tuntenut ketään esiintyjiä. Ja voin lyödä sukkani vetoa ettei niitä tiennyt kyllä kukaan muukaan. Ilmaistarjoilussa oli Magnumin jäätelöitä ja sodastreamerin maistijaisia. Istumapaikkoja oli vain parin sohvan verran. Ajatellen miten lähes kaikki naiset olivat korkokengissään. Toki siellä mallitoimiston loosissa oli penkkejä, mutta ei sinne saanut kuka tahansa mennä.
 Oli siel sit semmonen pidempi baaritiski mistä sai sit jotain tälläst pientä, mutta ei mitään ihmeellistä ruokapuolella!
 Stage! Eka tuntematon muusikko nousemassa lavalle! Yes!
 Salla on niin söpö et voisin syödä sen!
 Saa kertoo ketä nää on! Axl Smith sen tiedän! Ja toi muija on kai Idols tuomari? Emmä tiedä. En seuraa mitää soittolistoja ni nää on kaikki iha erakoita mulle.
 Cosmon tähtibloggaajat.
Sitten show puolen fiilistelykuvia. Kaikki oli niin kuolettavan tylsi ja huonoja kuvia että kikkailin niistä vähän kiinnostavampia! 5 minuuttia showta ja eka malli maassa.
 Eka näytös oli tosi tylsä. En tykänny ku parista mallista. Kaikki käveli jotenki tosi jäykkänä ja vaivautuneesti? Mutta tää gepardi tyyli teki vaikutuksen!
 Ja sit taas joku tuntematon biisi soimaan.
 Bongasin Sharonin ennen tokaa näytöstä!
★Tää oli niiiin ihana!★
Ei nyt kokonaisuudessaan mikään hiuksia nostattava seikkailu, mutta ihan fine. Sallan kanssa oli tosi ihanaa, kun nähtiin ekaa kertaa. Tuntu ku oltas tavattua ennenkin. Alkukankeus ei edes ollut puistattava! Saatiin goodie bagit kun lähdettiin ja tässäpä sen sisältöä sekä muuta mukavaa jota ilmaiseksi vohkin paikalta! Toivottavasti kuvat olivat silmää miellyttäviä! Kamera osoittautui olemaan yhteistyöhaluton näytöksissä.
Nyt petiin, huomenna kuvauskeikka!
TYPE YA LATER!

3 comments:

  1. Minä melko uutena lukijan bongasin sut myös tapahtumasta :) Meinasin tulla morjestaamaan, että "moi ootko sen blogin kirjottaja mitä luulen?", mutta ei viitsinyt toisten illanviettoa häiritä :) Olin kyllä pitkälti samaa mieltä järjestelyistä, melko tylsää näytösten välissä. Ja en kyllä edes huomannut tuota cosmon kuvaus-seinää! Paparazzin näytös oli aika huikea, tosi upeita malleja ja erityisesti Ninja Sarasalo: huhhuhu, mulla meni kylmät väreet! :D

    ReplyDelete
  2. Haha awww! Katoitko tota Glitterin lehtistä? Siel oli ihana korurasia, harkitsen vakavasti sen ostamista! Pitää kans koklaa noi sodastreamerjutut pian, se cosmopolitan oli ainaki huisin hyvää!

    Mäkin raapustin äsken aiheesta; nyt kun luin tän sun postauksen niin yllättävän samat asiat molemmissa postauksissa... :D
    http://sallamarja.blogspot.fi/2013/08/82-cosmo-urban-fashion-day-w-miki.html

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.