8/16/2013

+Riga - DAY 3!!+


Kolmantena päivänä lähdettiin aikaisin aamulla kohti Riga Plazaa joka oli matkamme viimeinen ostoskeskus. Riga plazaan pääsi bussilla nr. 19 joka lähti aivan meidän hotellin vierestä. Plazasta matkamme vei sitten loppu päiväksi Jurmalaan josta tulee aivan oma postauksensa huomenna! Ekan kuvan aurinkolasit hukkuivat ostosreissulla :<

CAP/New Yorker Men - SHIRT/Cubus kids - Sunglasses/Seppälä - SKIRT/JC - BAG/Pull & Bear - VEST/Zara
 Siellä oli Prisma..
 Satoja erityylisiä kenkiä, kaikki 5,99 ls !! Menin ihan pökerryksiin. Monet koot oli kuitenkin liian isoja ja se vaikeutti löytöjen tekoa. Ostin kyllä yhdet kengät!
 Iiiiiihana kauppa! Tahdon Pull & Bearin niin suomeen! Nuita oli joka ostarilla. Ainoa miinus oli tuolla ettei xs-kokoa ollut missään kaupassa vaikka vaatteissa luki että sellainen koko on olemassa. Housuista löytyi kyllä.
 Aika hauska vaatekauppa jossa oli kaikkea mahdollista!
Syömään!
Tuona päivänä ulkona oli 34 astetta varjossa, joten vaikka nälkä oli kova, mitään hääviä ei tehny mieli. Nää pizzapohja tpas-lautanen kaikil herkuil! Oli hyvää ja täyttävää! Maksoi 9ls yhteensä. Paikan nimeä en muista kun unohdin siinä hässäkässä kuvata, mutta löytyy Plazan perältä!
 Nooran koordinaatit ja uusi laukku Bershkasta!
Tässä odotetaan bussia viemään meidät takaisin keskustaan. Juna-aseman pysäkki oli 19 varrella joten siitä päästiin hienosti junaan ja Jurmalaan!
Palattiin Jurmalasta hotellin huudeille vasta klo 21:00. Oltiin aika puhki, mutta myös todella nälkäisiä! Hotellin vieressä oli oppaissakin suositeltu ravintola KID. Hintataso oli alhainen ja ruoka oli älyttömän hyvää! Ihana tarjoilija ja nopea palvelu. Suosittelen todella!
 Yhteensä annokset maksoivat 16,90ls! 
 Meidän pikku kukkarot jotka kulki mukana!
 Sit tuli masennus ku tajuttiin että tän yön jälkeen palattaisiin takaisin kotiin..
Picture Of The Day - Peruukin aiheuttamat vauriot hellepäivän ja 12 tunnin jälkeen!

2 comments:

  1. Pull & Bear jotain ihan parasta!!
    Ja kiitoksia kuvieni puolesta! ;D

    ReplyDelete
  2. You two look amazing, your girlfriend looks so cute, always smiling^^
    The food looks awesome, wanna have some pasta now ;o;
    And I wanna go to Riga now :D
    The last pic is great :D

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.