9/02/2013

+Couldn't Really Help It!!+

Hellou!

Olen yrittänyt jälleen kerran säästää rahaa shoppailumatkalle Tukholmaan. Jonne siis lähdetään tyttöjen kanssa lokakuun 25.päivä. Joka kerta kun olen kuukauden sisään kävellyt johonkin liikkeeseen ja lähtenyt ostamatta mitään, on tullut tosi haikee fiilis. Suunniteltiin Sallan kanssa huomenna kuvaamista mun studiossa Sallalle uutta bannerikuvaa ja minulle portfoliomatskua, joten se oli tänään menossa Itikseen ostoksille. Lähdin sitten mukaan, tyhjentäen säästötilini. Bravo Miki!

Ei siinä, jotkin asiat joita ostin tänään olivat tarkkaan ja kauan harkittuja juttuja syksyä varten, joten ei todellakaan jäänyt harmittamaan että retkahdin. Viime viikonlopun kuvauskeikasta saa sen verran hyvän palkan että se triplaa vanhat säästöt.

Meikki ja asuvalinta oli tosi pikainen, koko komeuden rakentamiseen oli aikaa vajaa 20 minuuttia kun piti jo tukkaputkella juosta bussiin. Päätös Sallan mukaan lähdöstä oli melko pikainen!
 Sallaa tulee näkymään varmaan aika lailla blogissani tulevaisuudessa, ainakin todella toivon niin! En kuvitellutkaan löytäväni sielun siskoa enää näin vanhana ja vielä blogin kautta! Tuntuu kuin olisin tuntenut tämän laulajattaren koko ikäni. Huomenna pidetään ihanat netti shoppailu sessiot!
Oon niin onnellinen kun tää mehubaari tuli Itikseen! Oon aina Jumbossa käyny juomassa sen tuorepuristetun appelsiinimehun jäillä! Se on jotain niin parasta! Odotan vaan ku appelsiinit alkaa olla taas hyviä kaupoissakin. Tahtoisin joskus kokeilla jotain uuttakin, mutta smoothiet ei mulla oikeen nappaa, ja tosi monessa juomassa on ananasta joka on paprikan ja sienten rinnalla kamalinta mitä tiedän. Vaikka saiskai sen jättää pois jos muuten juoman antimet nappaa?
 Hallelujah H&M teitte ihmeen, oikean kokoiset nahkasortsit minulle!! Joissa on hieman kasvun varaa, muttei näkyvästi!! YEEEE!!
 Tämä onnenhetki hymyilyttää vieläkin! Ihana päivä!
En jaksa odottaa huomiseen!
Siihen asti tässäpä tän päivän saalis!
Villanen kukkahame!
Valkoista nahkaa iso t-paita! Niin magee!
 Ihana lämpöinen villapaita, otin M-koon että siihen voi vain kääriytyä!
 Paksut sukkahousut syksyyn.
Tässä ne ovat~~ Varma valinta kun ylihuomenna aloitan työt!

Vielä lopuksi, kuka muu osti näitä?!
En edes aio juoda niitä, ne ovat upeat koristeena. Plus light kokis on tosi pahaa eikä siinä ole kaloreita, ellei se 1kcl ole mainitsemisen arvoinen?
Chao, huomiseen!

9 comments:

  1. Whiiii vitsi nuo shortsit näyttää kyllä u p e i l t a sun päälläs!! Mehut oli hyviä ja oli kyllä ihan superkiva päivä, uusiks pian <3

    ReplyDelete
  2. Harvoin oon nähnä, että jollekkin nahkashortsit sopisi! Hienot sun yllä :)
    Onko tuo valkoinen nahkapaita kauhian jäykkää päällä? Innolla ootan mitä siihen yhdistät! :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos, ihana kuulla!
      Ei se kovin jäykkä ole, mulla on kyllä jo hyvä asu mielessä ;))

      Delete
  3. Hehee..ei oo todellakaan paha, jos löytää jotain mitä etsii ja ostaa sen. Täysin toinen juttu on se, jos menee vain katselemaan mitä voisi ostaa ja tulee niitä heräteostoksia, mitä ei oikeasti tarvitse. :P

    Jeee..nahkapöksyt! ..ja aivan ihanaa, että oot löytäny noin hyvän ystävättären! ♥

    ~ Frillycakes ♥ ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä teen aina shoppaillessa molempia :')
      Mutta Sallasta olen kyllä onnellinen!

      Delete
  4. Sopii sulle ihan todella hyvin noi nahkashortsit! Ja aivan ihana tuo neule. Kauhee shoppailuhimo iskee kun lukee tällaisia postauksia! :D

    http://katjaerika.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! En malta odottaa ekaa asupostausta nuiden kanssa!
      Voi ei, toivottavasti on rahaa tuhlattavana ;D

      Delete
  5. oot ihana! ihailen sitä eniten ihmisissä, jos uskaltaa olla oma itsensä, ja just semmonen sä olet! :3 vihdoinki löysin jotakin _oikeesti_ hyvää ja mielenkiintoista luettavaa tän sun blogis myötä :-)

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.