2/04/2014

+ Leija.fi+


Heippa!

Tällä kertaa postaus ilmestyy suomeksi sillä olen käynyt tutustumassa uuteen suomalaiseen yritykseen nimeltä Leija.fi. Sain heillä käydessäni ihanan lahjan, nimittäin sisustaa heidän tuotteillaan tämän kaamean työpöytäni sekamelskan uusiksi. En ollut kuullut leijasta aiemmin ja jos totta puhutaan näyttivät sivut silmääni siltä kuin niillä olisi mainostettu taphtumaa tai jotakin nuorten toimintaa. Kuinka väärässä olinkaan! Aina kun avasin linkin löysin kauheasti kaikkea ihanaa. Mieleeni tuli kauheasti ideoita ja yhtäkkiä ajattelin että tarvitsen kaikkea, kuten pinkkiä kuplamuovia. Tajuatteko miten IHANA asia on PINKKI KUPLAMUOVI?! Noh nyt sitä on tuossa vieressäni 50 metriä, pitänee laittaa putiikki pystyyn! Vai kuinka?

This time there will appear Finnish in this post since the web shop that this post is about is a new office market in Finland. The website is not available in English so I won't write more than this. But shortly I can tell that I got a great present from them, as decorate my messy computer desk in a whole new appearance and in order for a change! 

Sainkin valkata Leija.fi verkkokaupasta mitä vain mitä tämä pöytä poloiseni halajaa edustaakseen minua ja upeuttani. Koska sivuilla oli muutamia kivoja juttuja, ja koska prosessi oli pitkä tahdon kertoa miten päädyin näihin tuotteisiin niin kirjoitan nyt niistäkin!

Eli etusivulla oli kivasti jaettu tuotteet värien ja teemojen mukaan. Tahdoin kokeilla molempia koska pöydästäni täytyi tulla täydellinen! Ilmeisesti leija.fi kannattaa ekologisuutta ja sitä että tuotteet on tehty ympäristöystävällisesti. En itse ole kovakaan ekointoilija, mutta plussaahan se toki on jos saan glamouria tuhoamatta planeettaa. (tuntuupas suomen kirjoittaminen hupsulta! En nyt vain nähnyt mitään järkeä kirjoittaa tästä aiheesta englanniksi kun poloiset eivät kaupasta sanaakaan ymmärtäisi!)


Tykkäsin itse näistä teemoista tosi paljon! Löysin sieltä 3 jotka kiinnostivat minua eniten, Luova, Design ja Sisustaminen. Niistä aukesikin kivoja juttuja ja näin suunnittelu lähti käyntiin.


Kävin ensiksi läpi sisustus osion. Löysin heti paperimellakalleni ratkaisun. Minulla oli jo entuudestaan tälläinen vetolaatikko, joskus tiimarista ostettuna. Omani oli tähän pöytään epäsopiva. Myöskään en menisi sanomaan että sen karsea hailakan sininen väri mitenkään puhuttelisi minua tai tyyliäni. Pinkki sen sijaan on loistokas! Huomasin että kyseinen tuote kuului WOW sarjaan josta löytyi muutakin kiinnostavaa.

Kun selasin teemoja tuli hinku kokeilla etsiä värien avulla. Oma pöytäni on synkkää ja tummaa puuta joka ei turhan paljoa valaise. Valkoiseen on helppo yhdistellä mitä tahansa värejä kuten huomasin tuosta esimerkkikuvasta. Aika masentavaa, saa oman pöytäni tuntumaan jotenkin hirveän huonolta valinnalta vaikka se onkin käytännöllinen ja kallis. Tahdon tuoda siihen valoa ja väriä, niimpä etsin listasta valkoisen ja pinkin. 


Minulla meni 5 tuntia tänään siihen että katselin, pähkäilin ja mittailin mitä kaikkea pöytä raasuni tarvitsee piristyäkseen! Yksi tosi simppeli tapa valaista olisi kyllä lamppu. Löysin ihanan modernin lampun Leijasta joka näyttää ihan ufolta! Avaruus, ihanaa!
En nyt linkitä näihin mitään kun kyseessä ei ole sponsori postaus. Kyllä te nämä vaikka värien avulla löydätte! Kertoman mukaan lamppu säästää paljon energiaa. Toivottavasti se ei tarkoita sitä että se on yhtä himmeä kuin nämä lamput mitä minulla on käytössäni. Niin sanotusti, hitaasti syttyvä. Malli on kuin ankan nokka, mutta ankkahan se minäkin välillä olen. On kiva että esineet muistuttavat minua siitä miten yksinkertainen loppupeleissä olenkaan mienen mutkikkaan pääkoppani sisällä!


Tämä - oli - myös - niin - MAHTAVA! Pyörivä iPad teline! Aivan mahtavaa! Se voi köllöttää tuossa pöydällä iihan mamin vieressä ja mami näkee heti kun tulee uusia viestejä! Tämä on pakko saada kun se pinkkinäkin tuossa minua tuijottaa. Hauska nähdä miten se pyörivyys toimii!

Vielä viimeinen mitä en malta odottaa näyttää etukäteen, loput ja lopputulos tästä muodon muutoksesta sitten myöhemmin, mutta katsokaa miten siistejä!! Mustia muistilappuja ja niihin metallisia värikyniä! Sain näitä tänään enkä malta odottaa että pääsen kirjoittamaan jokaisen muistutuksen aina "vielä yksi haarukallinen" - " käy pissillä! " - "Maito on jääkaapissa oikealla" Ihan huikeita! Voin kuvitella että viestit erottuvat paremmin kuin neon värisistä lappusista jonka jälkeen maailma vaihtaa väriä! Hyi!

Tässä tät löpinää tänään! 
Miltäs tämä kirjoitustyylini suomeksi näyttää? Pitäisikö harrastaa useammin?

Suosittelen että käytte ihmettelemässä Leijan sivuja! Siellä on vaikka mitä ja kuulemma lisää tulossa mielinmäärin! Havaitsin jopa kahvia ja maitoa! Kun saan tavaraa teen postauksen tämän työpöytäni muodonmuutoksesta!

Reviewtä on seuraavaksi luvassa myöhemmin tällä viikolla!
Aion mm. mennä katsomaan Frozenin ja olen saanut taas uuden tupeen sekä mekon. 

Pysykää mukana ja kommentoikaa jos teillä on jotakin ajatuksia!

Öitä/Huomenta/Päivän Jatkoa Muruset!

2 comments:

  1. oooh pakko kyl käydä kattoo mitä kaikkea tuolta löytyy ! :D

    ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.