5/11/2014

+Wuz in My Cup, Mother's Day's Brunch+


Wuz up?
Äitienpäivä tänään. Äidin, Norin ja anopin kanssa suunnistettiin maistelemaan Hakanimene Kujan äitienpäivä brunssia. Oltinn käyty Norin kanssa siellä brunssilla joskus ennenkin ja silloin en ruoasta kovinkaan välittänyt. Kaikkea tosi erikoista ja ehkä sopii paremmin kasvissyöjille. Kaikkia erikoisia papuja, korallia ja salaattia. Välillä en ollut kyllä lainkaan varma mitä tuli syötyä!

 Tämän spessun päivän brunssiin kuului alkupalaa seisovasta pöydästä, pääruoka jonka sai itse valita sekä jälkkäri buffetti.

Ei kyllä tänäänkään ollut mieleistäni ruokaa. Täytyy kai luovuttaa kun ei nyt halvimmastakaan päästäkään ole. Henkilökunta on kyllä ihana ja paikka on tosi viihtyisä. Harmi että ruoan makumaailma ei itselleni niin napannut. Kyllä sitä syötyä tuli kuitenkin, sen verran nälkäinen!Vaikkei äitienpäivä ole meillä ollut koskaan osa perinteitä, kakkukahvit lähinnä, ei lahjoja tai korttejakaan, on minun mamma minulle kaikkein rakkainta maailmassa. Kaikkensa se on minun eteeni tehnyt ja tulee aina tekemään. Olen piloille hemmoteltu mamman-likka, mutta ylpeä sellainen. Minu mamma tykkää kun välillä heittäytyy uusavuttomaksi ja käyttäytyy lapsekkaasti. Se on sille paras lahja huomata ettei se pikkutyttö ikinä kasva niin isoksi etteikö se äitiä vielä tarvitsisi!

Hyvää äitienpäivää kaikille! Kupistani löytyy tällä hetkellä Panadolia, särkylääkettä nassuun ja illallisen tekoon!

Huomiseen!

6 comments:

 1. Your mom is so cute! Looks like you had a fun day with her (^^)

  http://itsme-hanie.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. She is the most adorbs ♥ We always have fun ;D

   Delete
 2. Piristävä postaus! Sun tyyli on aina niin raikas ja söötti. =^ω^= Täällä toinen piloille hemmoteltu, uusavuttomuudestaan tunnettu ikikakara :DD Mutta minkäs teet..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ihana tuntea kohtalotoveri ;D ♥ Olkaamme ylpeitä!

   Delete
 3. Tui tui, ootte hirmu söpöjä! :3

  ReplyDelete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.