5/20/2014

+ Hanami +


Viime viikonloppuna oli Hanami kirsikankukka festivaalit Roihuvuoressa ja suunnattiin Norin kanssa vähän jälkijunassa paikalla yhden aikaan. Tuuri oli loistava koska bussi jätti kaksi vuoroa välistä ja muistikortti jäi kotiin. Kameraton tapahtuma ei käy minulle päinsä joten käytiin ostamassa uusi. Onneksi ne on nykyään niin halpoja ettei tullut tappiota unohduksesta!

Viime viikonloppuna kuvattiin myös Winkie Winkien verkkokaupan ekat peruukit ja minun oli aivan pakko pukea yksi niistä päähäni tapahtumaa varten. Ja ah, kylläpäs se herättikin ihastusta. Onnistuin aamulla kriisittämään vaatteiden kanssa ja päädyinkin aika suvi suloiseen valkoiseen kevät lookkiin. Ulkona kun oli niin jumalattoman lämmin ettei ensin meinannut edes käsittää lähteneensä ulos, huh!

Itse tapahtuma oli suurin pettymys vähään aikaan. Ruokakojuja oli kaksi ja molemmissa jonot olivat sairaanloiset joten ei viitsitty edes jonottaa vaan syötiin omia köyhiä eväitä. Jälkeenpäin sain kuulla että ruoka oli kojuista loppunut jo ennen kahta kun tapahtuma alkoi kahdeltatoista. Hienosti hoidettu. Kaiken huipuksi kirsikankukat olivat kuolleet. Oli hienoa juhlistaa tyttöjen kanssa kuolleita kukkia ja alastomia pikkulapsia jotka juoksentelivat pitkin puistoa.

Istuttiin Norin kanssa Gyaru-Miitin likkojen kanssa jonkun aikaa kunnes jatkettiin pian kuvien oton jälkeen matkaa. Olisin tahtonut kiertää Melissan kanssa enemmänkin paikkoja, mutta hän katosi johonkin piknikin alussa. Onneksi ehdittiin muutama kuva ottamaan kun alussa kiertelyn jälkeen hän tuli pian meitä vastaan.

Ja pyydän jo anteeksi kuvien laatua. CC teki niille jotain jännittävää enkä jaksanut enää aloittaa alusta. Toivottavasti niistä saa edes jotenkin selvää!Kävikö joku muu Hanamissa pyörähtämässä? 
Saitko ruokaa ja kerro toki miltä maistui, haluan tietää mitä menetin!

Till next time! 

10 comments:

 1. Minä kävin Hanamissa pyörähtämässä Katjan ja Kiiran kanssa. Oikeastaan enemmänkin photoshoottaamassa kimonoa puutarhalla... Kävimme myös siellä puistossa mutta ihan liikaa ihmisiä ja kuuma asu sai meidät lähtemään aika äkkiä....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, siellä pyöritte! Joo oli kuuma siinä alussa, mutta se meni varjoon jossain vaiheessa niin pysty taas hengitää vaikkei juuri paljoo päällä ollutkaan :D

   Delete
 2. Olin ja piti tulla sinne miittiinkin, muta sain tiedon teidän saapumisesta paikalle juuri kun piti mennä pukukisajuttuun, joka sitten venyi kauhean pitkälle. Oli jotenkin tänä vuonna järjestetty moni asia huonommin, pitääpi antaa palautetta! :)

  Oottepas nätti joukkio ja peruukki on kyllä tosi soma! ♡

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsottiinkin ennen lähtöä voittajat ja sait taas yksityiskohtaisimman asun palkinnon! Onnea siitä, vaikuttavaa työskentelyä! Ja kiitos, peruukki on ihana! ♡

   Delete
 3. voi että, ihana postaus! ja oot niin kaunis, varsinkin tuossa hammashymy-kuvassa! ^^

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia ja mulla on täysin sama kukkapanta ♥ Oot kaunis:)

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. I know!! ♥ ;3 I need to send you the pictures, there are so many! :D

   Delete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.