5/21/2014

+Silver Dreams Tonight+

Oh My Gosh,  Oh My Gosh, Oh My Gosh! Osa meistä WEARELBLOGSILAISISTA päästään Magnumin 25-vuotis synttäreille tänä iltana!
Niiiin ihanaa! Osallistuin siihen asukilpailuun, mutta en tullut valituksi. Pääsen juhliin anyway, right on your face designers! Olen masennut etten päässyt juhliin koko kuukauden, mutta onneksi Emmi pelasti tilanteen, mus mus Emmi, you are the best!

Mikäkö on suhteeni Magnumiin? Syön suklaata tosi harvoin ja Magnumin jädet on olleet mun makuun aina ihan törkeen makeita. Mutta aina nauttinut täysillä kun on niitä syönyt vaikka elimistö sen jälkeen aina huutaakin, suolaa! Mutta olen visuaalinen ihminen joten jäätelö on itsessään jo hyvin inspiroiva ja rakastan niitä käärepapereita. Olen joskus ostanut niitä pakastimeen vain sen takia että ne näyttävät hyviltä! Syyllinen materialisti! Osaisimpa tehdä jotain hienoa trashionia ja ostaisin niitä papereita tehdäkseni johonkin valokuvausprojektiin jonkun törkeen mekon! Saa sitä uneksia..

Mutta tänään pääsen ehdottomasti makeimman jätskin kanssa juhlimaan, ja juhlimaan vieläpä ekaa kertaa koskaan elämässäni. Huii!
Lähdetään Wilman kanssa kohta ostoksille, täytyyhän teemaan sopiva asu löytää! 

Siitä lisää myöhemmin!
Vanhalla nähdään, wohoo!

2 comments:

 1. Oi, kuulostaa ihanalta! ♥

  Tuosta mekkojutusta sen verran että esim. kahvipaketeista on tehty kasseja niin että eikö jäätelön suojapapereistakin? Ne vaan on vähän eri materiaalia... Hmm...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö vain?~
   Huu jos löydän jonkun tekemään niin toteutan tuon salee! :D

   Delete

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.