5/10/2014

+ Fashion & Paper +


Tänään oli Fiorellan kevätmalliston kuvaukset studiollani. Mallina oli mm. Isabel Claudine Miss Helsinki 2014 ja maskeeraajana Emma Räsänen.

Kuvaukset aloitettiin jo 8:00, olin iiihan poikki. Aina kuvatessa tosin jos on ennen alkamista joku ongelma kuten hedari tai väsymys niin ne pitää aina kuvausten ajan braking ja kun tilanne on ohi ne tekee come backing. Oon niiin tunnollinen kuvaaja!

Nyt muutamia making of kuvia tältä päivältä ja lopussa päivän kuvahaaste "Paper".
Kuvien valinnan vaikeus oli kova, mutta onneksi ei tällä kertaa levännyt minun harteillani!
Jos haluat nähdä valmiit kuvat löytyvät ne portfoliostani TÄÄLTÄ!
Päivän kuvahaaste oli "Paper". Tässä on kuva treenistä jota suoritan kotona ennen kuin aloitan salilla. Tehokas 7 minuutin tehospurtti. Oli ensimmäisillä kerroilla kyllä sen verran raskas että huomasi kyllä miten p*****n kuntoon olin päässyt. Mutta viikossa kunto koheni ja tämä treeni helpottui. Nyt on ollut parin päivän paussi koska on ollut koko ajan menossa ja aina kun on ollut aikaa tehdä on ollut niin kova nälkä ettei ole voinut tehdä sitä, tulee muuten tosi huono olo. Ja ruoan jälkeen ei ole halunnut treenata koska ei halua polttaa mitään. Tosi perseestä. Pitää maanataina aloittaa taas! Huomenna mennään äidin, Norin ja anopin kanssa Kujaan äitienpäivä brunssille, njam!

Huomiseen, huomenna haasteen kuva "In My Cup"

Huomiseen!

2 comments:

Please leave a comment ! ♥
Blogin ylläpitäjä poistaa asiattomaksi katsomansa kommentit välittömästi.